rassolnik

wazka2008

Arcymistrz Kuchni
Przepisy: 367
rassolnik
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Zupa rozgrzeje nas w chłodniejsze dni. Może być wspomnieniem z wakacji


trudność: łatwe
czas:

rassolnik - SKŁADNIKI:

rassolnik - PRZYGOTOWANIE:

Rosół przygotować wg opisu na opakowaniu. Cebule obrać, pokroić , zeszklić na maśle. Ziemniaki obrać i pokroić . Dodać do rosołu razem z cebula. Gotować razem około 15 minut z liściem laurowym. Ogórki zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Pietruszkę i seler pokroić z zapałki. Szpinak oczyścić i pokroić. Dodać do rosołu i gotować kolejne 10 minut. Podawać z pokrojoną zieleniną i śmietaną. Podawać na ciepło. Smacznego.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do rassolnik  

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w kolejnej edycji Konkursu Podróż kulinarna z Hortex! Przygotuj potrawę inspirowaną kuchnią śródziemnomorską (chorwacką, hiszpańską, portugalską) i wygraj Kitchen Aid w dowolnie wybranym kolorze lub inne atrakcyjne nagrody!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane