Restauracja Babylon - kuchnia od kuchni

Wyobraź sobie, że prowadzisz własną restaurację, dopieszczasz wystrój wnętrza, tworzysz klimat i dopracowujesz menu... A teraz przeczytaj, z czym naprawdę musiałbyś się zmierzyć!

         
ocena: 4/5 głosów: 5
Restauracja Babylon - kuchnia od kuchni
Imogen Edwards-Jones zabiera nas do świata profesjonalnych restauratorów. Wtajemnicza w kulisy prowadzenia biznesu w słodko-gorzkim obliczu luksusowej restauracji przyprawionym pikantnymi szczegółami.

Czy przymknąłbyś oko na zażywanie narkotyków przez pracowników, wiedząc, że wówczas lepiej pracują? Czy manipulowałbyś komentarzami na stronach internetowych, by zatuszować negatywne opinie i utrzymać zdobytą niedawno gwiazdkę Michelin? Czy kupowałbyś opinie dziennikarzy?
Wahasz się, jak odpowiedzieć?

Przeczytaj RESTAURACJĘ BABYLON i dowiedz się, jakie triki się stosuje, aby utrzymać opinie o restauracji na najwyższym poziomie. Dosadnie, przekornie, ale na pewno prawdziwie Autorka pokazała kwintesencję tej branży, konsultując się z anonimowymi właścicielami restauracji.

                     https://gotujmy.pl/work/privateimages/sources/2014/02/04/imgdo9z3b.jpg