Rogaliki z domowym pasztetem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Przepis na 10 rogalików, podawać od 2 roku życia....

Rogaliki z domowym pasztetem

Składniki:

Rogaliki z domowym pasztetem

 

  • 10 rogalików
  • 6 wątróbek z kurczaka ½ cebuli
  • 2 jajka ugotowane na twardo
  • 3 łyżki oliwy
  • pęczek rzeżuchy
  • sól

 

Sposób przygotowania:

Rogaliki z domowym pasztetem
Obierz cebulę i drobno pokrój. Umyj wątróbkę, osusz, pokrój. Rozgrzej oliwę na patelni i podduś cebulę na wolnym ogniu. Dodaj wątróbkę. Duś przez kilka minut i dopraw do smaku. Obierz jajka, zmiksuj je razem z cebulą i wątróbką. Przekrój rogaliki na pół, wyłóż masę. Podawaj z dodatkiem posiekanej rzeżuchy.