kama1132

kama1132

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 139]

Roladki wieprzowe 4

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Nadziewane roladki wieprzowe.

Roladki wieprzowe 4

Składniki:

Roladki wieprzowe 4

 

Sposób przygotowania:

Roladki wieprzowe 4
Plastry schabowe ubijamy tłuczkiem jak na kotlety. Do środka każdego płata wkładamy po kawałku cebulki, papryki,śliwkę suszoną, ogórka kiszonego,każdą roladkę z zawartością delikatnie zwijamy i wkładamy do naczynia żaroodpornego, w środku posypujemy je solą, pieprzem i czosnkiem. W wysokim naczyniu mieszamy musztardę z majonezem, wlewamy do tego piwo,dodajemy ziele i olej, całość mieszamy i zalewamy sosem nasze roladki,pieczemy pod przykryciem do momentu aż będą miękkie.