Roladki ze schabu

Schab « poprzedni | następny »
lalunia - Przepis na: Roladki ze schabu offline

Złoty Ekspert
Przepisy: 1191
zdjęcia: 1 z 5 Strzałka
Roladki ze schabu
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

Roladki smażone są pyszne a ser który się rozpuszcza palce lizać


trudność: łatwe
czas:

Roladki ze schabu - SKŁADNIKI:

  • schab 8 plastrów
  • ser 8 plastrów
  • rukola 150 gram
  • czubryca zielona tyle ile na się che ja posypałam na cały plaster schabu
  • przyprawa do mięsa
  • sól , pieprz do smaku

Roladki ze schabu - PRZYGOTOWANIE:

Schab myjemy i kroimy w plastry mi wyszło 8 miałam kg schabu Każdy schab rozbiłam posypałam czubryca zieloną. Położyłam plaster sera i na to rukole sporo aby było ja czuć potem choć troszkę . Posypałam przyprawa do mięsa posoliłam i popieprzyłam trochę . Zawinęłam w roladki wykałaczkami spięłam by się nie rozwaliły podczas pieczenia. smażyłam z obu stron potem dusiłam około 1,20 minut mi to zajęło :) Na koniec wyjęłam i pokroiłam w plasterki wyszły fajne roladki plasterki


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Roladki ze schabu (strona 1 z 1)  
dża

dża
offline

2012-03-24 19:48
Zdecydowanie: 5!
Skomentuj
Oceń:
1
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Schab
Suszony schab na włoską nutę Schab z wędzonym kurczakiem Schab marynowany suszony
Zrazy ze schabu tradycyjne Schab duszony w sosie Roladki schabowe nadziewane
Schab pieczony do kanapek Schab pod jarmużową pierzynką Schabowe falbanki
Kotlety schabowe z papryką i dynią Schabik w śmietanowym sosie z podgrzybków Duszone kawałki schabowe

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Przekąski z charakterem Konkurs - Przekąski z charakterem

    Niewielkie i słodkie, kuszące i słone lub niebanalne z dodatkiem pikanterii - przekąski! Choć nie grzeszą swym rozmiarem, charakteru odmówić im nie można. Które z nich podjadacie najczęściej? Zapraszamy do konkursu! Do wygrania książki Agnieszki Maciąg!

  • Konkurs - Twój przepis na świąteczne mięso w Przyjaciółce! Konkurs - Twój przepis na świąteczne mięso w Przyjaciółce!

    Jesteś mistrzem w pieczeniu świątecznych mięs? Mięsa faszerowane, domowe wędliny i pasztety to od zawsze Twoja mocna strona? Jeśli tak, zapraszamy do konkursu! Do wygrania publikacja Twojego przepisu w magazynie Przyjaciółka oraz dodatkowe wirtuale!

1 2 3
 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert offline

 

Sonda

Czy przygotowujecie słodkości na Halloween?

 
 Czy przygotowujecie słodkości na Halloween?

głosuj
 

Ostatnio komentowane