Rusza nowy program kulinarny - „Z Czekoladą w kuchni”!

Torcik Wedlowski, batony WW czy Ptasie Mleczko – produktów Wedla nie trzeba nikomu przedstawiać. Ich wyjątkowy smak jest efektem wykorzystania wysokiej jakości czekolady. Tym razem firma zaprasza nas do odkrycia tajników gotowania razem z Joanną Profus i Davidem Gaboriaudem.

         
ocena: 5/5 głosów: 1
Rusza nowy program kulinarny - „Z Czekoladą w kuchni”!
fot. Materiały prasowe
„W kuchni z E. Wedel” doczekało się piątej edycji, podczas której dwójka specjalistów przedstawi widzom tajniki kuchni świata. Widzowie będą mieli okazję przekonać się, iż czekolada i kakao świetnie nadaje się nie tylko do deserów i słodkich dań, lecz także do potraw wytrawnych.

Joanna Profus – Mistrzyni Cukiernictwa E. Wedel – oraz David Gaboriaud – prowadzący program „David w Europie” zdradzą również w jaki sposób łączyć pozornie nie pasujące do siebie składniki tak, by stworzyły cudowną w smaku całość.

Tegoroczna edycja rusza już 26 listopada i, jak zawsze, będzie składała się z ośmiu odcinków. Będą one emitowane w każdy weekend o 17:40. Aby osłodzić czas oczekiwania na pierwszy odcinek, Wedel wypuścił spot, w którym Wargorr uczy się gotowania. Szczegóły będzie można znaleźć na stronie: www.wkuchnizwedlem.pl.