omka

omka

Kuchcik
[Przepisów: 6]

Ryba po Japonsku *I

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Zycze smacznego :) I prosze oceniac moja przepisy pozdrawiam RENATA

 Ryba po Japonsku *I

Składniki:

Ryba po Japonsku *I

 

  • 1kg. ryby (filet)
  • filety popruszyc wegeta zosatwic na 20min,
  • CIASTO 1.5 szklanki mąki
  • 2 jaja
  • 0.5 szkl. wody
  • sol ( do samku)
  • ZALEWA ;P
  • 2 szkl.wody
  • 5 łyzek kechupu
  • 0.5 szkl. oleju
  • mala puszka koncentratu
  • 3 łyzki octu
  • 2łyzki cukru

 

 

 

Sposób przygotowania:

Ryba po Japonsku *I
WYKONANIE;



ryb optoczycw ciecsie i usmazyc

ogorki cebule i may sloik papryki konserowej pokroicw kostke i wymieszac

ukladac na przemian z ryba

zalac goraca zalewa









Salatka jest bardzo łatwa moj 12letni syn ostatnio sam ja zrobil Wiec WSZYSTKIM SIE UDA

Tagi:

i ryba ryby ciasto