Strona główna Ryba po śródziemnomorsku

Ryba po śródziemnomorsku

Ryby « poprzedni | następny »
misia13

Srebrny Ekspert
Przepisy: 796
Ryba po śródziemnomorsku
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Filety z cukinią i pieczarkami przełożyć na talerze. Dodać porcje ryżu...


trudność: łatwe
czas:

Ryba po śródziemnomorsku - SKŁADNIKI:

Ryba po śródziemnomorsku - PRZYGOTOWANIE:

Piekarnik rozgrzać do temp 200stC. Cukinię umyć, osuszyć, oczyścić, pokroić w kosteczkę. Pieczarki wytrzeć papierowym ręcznikiem, pokroić w plasterki. Połowę cukini i pieczarek przełożyć na aluminiową tackę. Umieścić na nich filety rybne. Wstawić do piekarnika na środkowy poziom, piec 30-35 minut. Po 20 minutach na filety przełożyć pozostałą cukinię i pieczarki. Zagotować w rondlu 1 litr lekko osolonej wody. Do wrzątku włożyć ryż, gotować 15 minut na małym ogniu. Filety z cukinią i pieczarkami przełożyć na talerze. Dodać porcje ryżu.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Ryba po śródziemnomorsku  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Ryby
Ryba w sosie kokosowym Złota rybka w cieście francuskim Rekin w sezamie z karmelizowaną marchewką
Placuszki rybne Rybka w miodzie Śledziowa kopuła
Cytrynowy mintaj z chińszczyzną Śledź po gdańsku w białym winie i jabłuszku Smażona makrela
Śledź pod pierzynką Ryba w marchewce Pstrąg łososiowy pieczony w migdałach

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs -  Soki marzeń z sokowirówką Philips Konkurs - Soki marzeń z sokowirówką Philips

    Owocowe i warzywne, słodkie i kwaśne, kolorowe i energetyzujące takie właśnie są soki wyciskane ze świeżych warzyw i owoców. Zapewniają zdrowie, piękny wygląd i wysoką odporność. Jakie są Wasze wymarzone kompozycje sokowe? Podzielcie się z nami swoimi pomysłami!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert

 

Sonda

Jaką zupę lubisz najbardziej?

 
 Jaką zupę lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane