Strona główna Ryba po śródziemnomorsku

Ryba po śródziemnomorsku

Ryby « poprzedni | następny »
misia13 - Przepis na: Ryba po śródziemnomorsku   offline

Srebrny Ekspert
Przepisy: 796
Ryba po śródziemnomorsku
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Filety z cukinią i pieczarkami przełożyć na talerze. Dodać porcje ryżu...


trudność: łatwe
czas:

Ryba po śródziemnomorsku - SKŁADNIKI:

Ryba po śródziemnomorsku - PRZYGOTOWANIE:

Piekarnik rozgrzać do temp 200stC. Cukinię umyć, osuszyć, oczyścić, pokroić w kosteczkę. Pieczarki wytrzeć papierowym ręcznikiem, pokroić w plasterki. Połowę cukini i pieczarek przełożyć na aluminiową tackę. Umieścić na nich filety rybne. Wstawić do piekarnika na środkowy poziom, piec 30-35 minut. Po 20 minutach na filety przełożyć pozostałą cukinię i pieczarki. Zagotować w rondlu 1 litr lekko osolonej wody. Do wrzątku włożyć ryż, gotować 15 minut na małym ogniu. Filety z cukinią i pieczarkami przełożyć na talerze. Dodać porcje ryżu.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Ryba po śródziemnomorsku  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Ryby
Łosoś w pomidorach Pstrąg z grilla  Tatar  łososiowo-pomidorowy
Łosoś duszony w pomidorach Mintaj na warzywno-pomidorowym sosie Rybka pod kruszonką
Pstrąg łososiowy w sezamie z sałatką z ogórków Racuchy rybne z warzywami  Placuszki z makrelą
Sandacz w sosie z porów Mintaj + kminkowe odsmażane ziemniaczki Sałatka śledziowa z ogórkami małosolnymi

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Twoja ulubiona odmiana śliwek to:

 
 Twoja ulubiona odmiana śliwek to:

głosuj
 

Ostatnio komentowane