Strona główna Ryba po śródziemnomorsku

Ryba po śródziemnomorsku

Ryby « poprzedni | następny »
misia13 - Przepis na: Ryba po śródziemnomorsku   offline

Srebrny Ekspert
Przepisy: 796
Ryba po śródziemnomorsku
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Filety z cukinią i pieczarkami przełożyć na talerze. Dodać porcje ryżu...


trudność: łatwe
czas:

Ryba po śródziemnomorsku - SKŁADNIKI:

Ryba po śródziemnomorsku - PRZYGOTOWANIE:

Piekarnik rozgrzać do temp 200stC. Cukinię umyć, osuszyć, oczyścić, pokroić w kosteczkę. Pieczarki wytrzeć papierowym ręcznikiem, pokroić w plasterki. Połowę cukini i pieczarek przełożyć na aluminiową tackę. Umieścić na nich filety rybne. Wstawić do piekarnika na środkowy poziom, piec 30-35 minut. Po 20 minutach na filety przełożyć pozostałą cukinię i pieczarki. Zagotować w rondlu 1 litr lekko osolonej wody. Do wrzątku włożyć ryż, gotować 15 minut na małym ogniu. Filety z cukinią i pieczarkami przełożyć na talerze. Dodać porcje ryżu.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Ryba po śródziemnomorsku  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Ryby
Szczypiorkowa pasta z makreli Ryba zapiekana z marchewką Śledź w pomidorach z rodzynkami
Morszczuk w cieście piwnym Błyskawiczny makaron z łososiem i rukolą Śledziowa fantazja
Pstrąg z folii z carpaccio z buraków Zapiekanka z dorszem i cukinią Łosoś w boczku z cytryną
Mintaj pieczony z pomidorkami koktajlowymi Mintaj na warzywach Śledzie marynowane

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem! Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem!

    Kuchnia polska nie ma sobie równych. Rozgrzewający kapuśniak, pierogi czy tradycyjny schabowy to smaki, które kocha każdy Polak. Jakie jest Wasze spojrzenie na kuchnię polską? Pochwalcie się sprawdzonymi recepturami. Do wygrania zaproszenia do restauracji Folk Gospoda!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Z dyni najczęściej przyrządzam:

 
 Z dyni najczęściej przyrządzam:

głosuj
 

Ostatnio komentowane