Strona główna Ryba po śródziemnomorsku

Ryba po śródziemnomorsku

Ryby « poprzedni | następny »
misia13

Srebrny Ekspert
Przepisy: 796
Ryba po śródziemnomorsku
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Filety z cukinią i pieczarkami przełożyć na talerze. Dodać porcje ryżu...


trudność: łatwe
czas:

Ryba po śródziemnomorsku - SKŁADNIKI:

Ryba po śródziemnomorsku - PRZYGOTOWANIE:

Piekarnik rozgrzać do temp 200stC. Cukinię umyć, osuszyć, oczyścić, pokroić w kosteczkę. Pieczarki wytrzeć papierowym ręcznikiem, pokroić w plasterki. Połowę cukini i pieczarek przełożyć na aluminiową tackę. Umieścić na nich filety rybne. Wstawić do piekarnika na środkowy poziom, piec 30-35 minut. Po 20 minutach na filety przełożyć pozostałą cukinię i pieczarki. Zagotować w rondlu 1 litr lekko osolonej wody. Do wrzątku włożyć ryż, gotować 15 minut na małym ogniu. Filety z cukinią i pieczarkami przełożyć na talerze. Dodać porcje ryżu.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Ryba po śródziemnomorsku  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Ryby
Czarny makaron Eli z krewetkami Ryżowy makaron w sosie łososiowo-serkowym Łosoś ze szpinakiem i śmietaną
Pieczony łosoś na dwa sposoby Makaron z wędzonym łososiem i szpinakiem Łososiowe jajka wiosenne
Szczupak w zalewie octowej Kanapki z łososiem, jajkiem i sezonowymi  ziołami Kalmary faszerowane łososiem w sosie ziołowym
Sałatka ryżowa Eli z wędzonym łososiem Makaron pod musztardowym beszamelem Wielkanocne jajka z łososiem

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Wiosenne przebudzenie Konkurs - Wiosenne przebudzenie

    Przygotuj dowolną wiosenną potrawę, ciasto lub deser, która Twoim zdaniem zasługuje na miano królowej wiosny. Wygraj atrakcyjne nagrody. Nagrodą główna jest telefon: Nokia Lumia 530 Dual SIM!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Twoje ulubione słodkości wielkanocne to:

 
 Twoje ulubione słodkości wielkanocne to:

 

Ostatnio komentowane