Strona główna Ryba po śródziemnomorsku

Ryba po śródziemnomorsku

Ryby « poprzedni | następny »
misia13 - Przepis na: Ryba po śródziemnomorsku   offline

Srebrny Ekspert
Przepisy: 796
Ryba po śródziemnomorsku
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Filety z cukinią i pieczarkami przełożyć na talerze. Dodać porcje ryżu...


trudność: łatwe
czas:

Ryba po śródziemnomorsku - SKŁADNIKI:

Ryba po śródziemnomorsku - PRZYGOTOWANIE:

Piekarnik rozgrzać do temp 200stC. Cukinię umyć, osuszyć, oczyścić, pokroić w kosteczkę. Pieczarki wytrzeć papierowym ręcznikiem, pokroić w plasterki. Połowę cukini i pieczarek przełożyć na aluminiową tackę. Umieścić na nich filety rybne. Wstawić do piekarnika na środkowy poziom, piec 30-35 minut. Po 20 minutach na filety przełożyć pozostałą cukinię i pieczarki. Zagotować w rondlu 1 litr lekko osolonej wody. Do wrzątku włożyć ryż, gotować 15 minut na małym ogniu. Filety z cukinią i pieczarkami przełożyć na talerze. Dodać porcje ryżu.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Ryba po śródziemnomorsku  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Ryby
Jesienny pstrąg Szczupak na maśle z figami Cytrynowo-orzechowy pstrąg
Przegrzebki zapiekane z serem Gruyere Śledzie w śmietanie z żurawiną i jabłkiem Ryba zapiekana w sosie śmietanowo-koperkowym
Tortilla z tuńczykiem, jajkiem i rukolą Wegetariańska kanapka Papaja w tilapii
Wędzony dorsz z sosie dyniowo-marchewkowym. Jajka z farszem Mus z wędzonej makreli z kawiorem

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert offline

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj
 

Ostatnio komentowane