Strona główna Ryba z piekarnika

Ryba z piekarnika.

Dorsz « poprzedni | następny »
marietta

Srebrny Ekspert
Przepisy: 1915
Ryba z piekarnika.
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Filety rybne opłukać,osączyć i natrzeć przyprawami i sokiem cytrynowym.Masło roztopić i posmarować tym filety.Zrobić panierkę,natrzeć i piec


trudność: łatwe
czas:

Ryba z piekarnika. - SKŁADNIKI:

Ryba z piekarnika. - PRZYGOTOWANIE:

Filety z dorsza opłukać,osączyć i natrzeć solą,pieprzem i sokiem cytrynowym.Dać łyżkę masła na patelnię i roztopić i pędzelkiem
rozprowadzić masło na filetach oraz na papierze do pieczenia.Zro-
-bić panierkę z chrzanu i bułki tartej dodanych do stopionego masła.
Ułożyć filety na papierze dodając nań panierkę i wstawić do rozgrzanego do 180 st.C piekarnika i piec 20 min.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Ryba z piekarnika.  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Dorsz
Smażony dorsz z cytryną Smażony dorsz w panierce Ryba po grecku z warzywami
Smażony dorsz panierowany Ryba po grecku według Dońki Ryba w papryce słodko-kwaśnej ze śmietaną i cebulą
Ryba w warzywach Zapiekanka z dorszem a'la lasagne Dorsz w porach z dynią
Złota rybka w cieście francuskim Dorsz w aromatycznej ziołowej panierce Dorsz zapiekany pod orzechową kruszonką

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w konkursie Hortex! Przygotuj potrawę kuchni Ameryki Łacińskiej i wygraj cenne nagrody! Do wygrania jest robot Kitchen Aid w wybranym przez użytkownika kolorze oraz 5 nagród dodatkowych - nóż uniwersalny 20 cm Fiskars!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 
 Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane