basiacierocka

basiacierocka

Szef Kuchni
[Przepisów: 58]

Rybna rolada z szpinakiem

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Bardzo smakowita i ciekawa rolada rybna

Rybna rolada z szpinakiem

Składniki:

Rybna rolada z szpinakiem

 

Sposób przygotowania:

Rybna rolada z szpinakiem
Rybe gotujemy i mielimy następnie z białęk ubijamy pianę do rozmrożonego i osączonego szpinaku dodaj sól mąke mleko masło olej i ubita pianę wyrabiamy masę na blachę kładziemy papier pergaminowy i wylewamy przygotowane ciasto by powstał cieńki placek pieczeky okołó 5 inut w 180 c w miedzy zcasie siekamy cebulkę i podsmażamy na oleju dodoajemy ją do ryby doprawiamy nadzienie smarujemy na nasz placek jeszczce ciepły ciasno zwijamy i podgrzewamy w peikarniu jemy na ciepło