iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Książka Kucharska: Sposób na rydza

Rydzowa pasta kanapkowa

  • 3
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 5

Rydzowa pasta kanapkowa smaczna :)

Rydzowa pasta kanapkowa

Składniki:

Rydzowa pasta kanapkowa

 

 

Sposób przygotowania:

Rydzowa pasta kanapkowa
Cebulę białą kilka sztuk obieramy i drobno siekamy . Grzyby oczyszczamy i drobno siekamy .Marchewkę ścieramy na drobnej tarce Na patelnie na oleju podsmażamy posiekane grzybki,marchewkę i cebulę . Smażymy ok 5 min . Dodajemy przecier pomidorowy kilka łyżek . Dodajemy pokruszona kostkę grzybową.Mieszamy i dalej smażymy. Doprawiamy pieprzem papryką słodka i ostrą do smaku . Smażymy do miękkości rydzów. Następnie lekko rozdrabniamy blenderom. Studzimy . Można jeść od razu lub włożyć do słoika i pasteryzować 15 min .