Ryż po turecku

Ryż « poprzedni | następny »
hgg - Przepis na: Ryż po turecku offline

Złoty Ekspert
Przepisy: 680
MODERATOR
Ryż po turecku
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1749

Zmierzyć 2,5 szkl rosołu, dodać sól, pieprz i zagotować. Ryż opłukać,


czas:

Ryż po turecku - SKŁADNIKI:

Ryż po turecku - PRZYGOTOWANIE:

Zmierzyć 2,5 szkl rosołu, dodać sól, pieprz i zagotować. Ryż opłukać, włożyć do gotującego się rosołu, zamieszać, doprowadzić do zagotowania, zmniejszyć ogień i ugotowac na sypko na płytce ochronnej lub w piekarniku. Podawać do baraniny a także do innych mięs.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Ryż po turecku  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Ryż
Paprykarz z tuńczyka Sypki ryż z jabłkami Ryżowy przekładaniec
Risotto z podgrzybkami Rolada z mielonego z ryżem,grzybami i marchewką Ryż z jabłkami i polewą
Ryżowa przekąska na ciepło Potrawka drobiowa a'la paella Ryżyk z jabłkami
Risotto z kurczakiem, oliwkami i pomidorkami Risotto z kurczakiem Potrawka z kurczaka z ryżem

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Cały naród suszy jabłka Konkurs - Cały naród suszy jabłka

    Zapraszamy do konkursu! Pokażcie, jak kreatywnie wykorzystać suszone jabłka w przepisach kulinarnych. Do wygrania nowoczesne suszarki do owoców i grzybów oraz komplety gadżetów od firmy MPM.

1 2
 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Czy suszysz jabłka?

 
 Czy suszysz jabłka?

głosuj
 

Ostatnio komentowane