Ryż po turecku

Ryż « poprzedni | następny »
hgg - Przepis na: Ryż po turecku offline

Złoty Ekspert
Przepisy: 680
MODERATOR
Ryż po turecku
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1749

Zmierzyć 2,5 szkl rosołu, dodać sól, pieprz i zagotować. Ryż opłukać,


czas:

Ryż po turecku - SKŁADNIKI:

Ryż po turecku - PRZYGOTOWANIE:

Zmierzyć 2,5 szkl rosołu, dodać sól, pieprz i zagotować. Ryż opłukać, włożyć do gotującego się rosołu, zamieszać, doprowadzić do zagotowania, zmniejszyć ogień i ugotowac na sypko na płytce ochronnej lub w piekarniku. Podawać do baraniny a także do innych mięs.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Ryż po turecku  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Ryż
Zupa z żółtej cukinii z ryżem Pilaw z kokosową nutą Zapiekany ryż z kruszonką i bananami
Chińszczyzna na ostro Risotto z paluszkami surimi Risotto z kurczakiem i cukinią
Ryżowo-marchewkowe kotleciki drobiowe Paprykarz z tuńczyka Sypki ryż z jabłkami
Ryżowy przekładaniec Risotto z podgrzybkami Rolada z mielonego z ryżem,grzybami i marchewką

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem! Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem!

    Kuchnia polska nie ma sobie równych. Rozgrzewający kapuśniak, pierogi czy tradycyjny schabowy to smaki, które kocha każdy Polak. Jakie jest Wasze spojrzenie na kuchnię polską? Pochwalcie się sprawdzonymi recepturami. Do wygrania zaproszenia do restauracji Folk Gospoda!

1 2
 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Z dyni najczęściej przyrządzam:

 
 Z dyni najczęściej przyrządzam:

głosuj
 

Ostatnio komentowane