Ryż po turecku

Ryż « poprzedni | następny »
hgg

Złoty Ekspert
Przepisy: 680
MODERATOR
Ryż po turecku
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1749

Zmierzyć 2,5 szkl rosołu, dodać sól, pieprz i zagotować. Ryż opłukać,


czas:

Ryż po turecku - SKŁADNIKI:

Ryż po turecku - PRZYGOTOWANIE:

Zmierzyć 2,5 szkl rosołu, dodać sól, pieprz i zagotować. Ryż opłukać, włożyć do gotującego się rosołu, zamieszać, doprowadzić do zagotowania, zmniejszyć ogień i ugotowac na sypko na płytce ochronnej lub w piekarniku. Podawać do baraniny a także do innych mięs.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Ryż po turecku  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Ryż
Zapiekany ryż z jabłkami Kotlety ryżowe z sosem pomidorowym Zupa dyniowo paprykowa z płatkami ryżowymi
Ryż z mieszanką warzyw Paprykowa zupa krem Eli Pomidorowa zupa Eli
Ryż na mleku z truskawkami Ryż zapiekany z jabłkiem Pilaw z karkówką
Risotto dla zakochanych  Mieszanka chińska z mięsem mielonym Potrawka z ryżem i skrzydełkami

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w kolejnej edycji Konkursu Podróż kulinarna z Hortex! Przygotuj potrawę inspirowaną kuchnią śródziemnomorską (chorwacką, hiszpańską, portugalską) i wygraj Kitchen Aid w dowolnie wybranym kolorze lub inne atrakcyjne nagrody!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane