Lady Marmolada

Lady Marmolada

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1098]

Sałatka jajeczno-fasolowa

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 2

Sałatka jajeczno-fasolowa

Sałatka jajeczno-fasolowa

Składniki:

Sałatka jajeczno-fasolowa

 

  • 40 dag fasolki szparagowej, ugotowanej, pokrojonej
  • 15 dag żółtego sera, drobno startego
  • 5 jajek, ugotowanych na twardo, pokrojonych w kostkę
  • 2 ogórki konserwowe, posiekane
  • majonez
  • sól, pieprz

 

Sposób przygotowania:

Sałatka jajeczno-fasolowa

Aby przygotować pyszną sałatkę jajeczno-fasolową należy wymieszać wszystkie składniki razem, przyprawić solą i pieprzem do smaku.