evita0007

evita0007

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 423]

Sałatka rybna na pieczywo

  • 3
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 6

Pycha mówię wam myyyyyy :-)

Sałatka rybna na pieczywo Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Sałatka rybna na pieczywo

 

  • 1 puszka sardynki z cytryną w oleju (125g)
  • 1/2 małej cebuli (obranej i pokrojonej drobno w kosteczkę)
  • 6 łodyżek szczypior (drobno pokrojony)
  • jajo kurze ugotowane na twardo (posiekane dość drobno
  • 1 łyżka oleju
  • sól morska,pieprz kolorowy wg.uznania

Sposób przygotowania:

Sałatka rybna na pieczywo
Otwieramy puszkę i zawartość przekładamy do miseczki.Widelcem rozdrabniamy rybę. Dodajemy drobno pokrojone jajo,szczypior oraz cebulkę.Solimy,pieprzymy i dokładnie mieszamy. Podajemy z pieczywem. Smacznego . . .
Sałatka rybna na pieczywo
Otwieramy puszkę i zawartość przekładamy do miseczki.Widelcem rozdrabniamy rybę.
Sałatka rybna na pieczywo
Dodajemy drobno pokrojone jajo,sczypior oraz cebulkę.Solimy,pieprzymy i dokładnie mieszamy. Podajemy z pieczywem.