Strona główna Sałatka z tuńczyka z ryżem brązowym

Sałatka z tuńczyka z ryżem brązowym

Z rybą « poprzedni | następny »
ewelina.mn

Srebrny Ekspert
Przepisy: 663
zdjęcia: 1 z 5
Sałatka z tuńczyka z ryżem brązowym
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Sałatkę można zabrać ze sobą do pracy. Jest prosta ale bardzo smaczna. Można ją przygotować sobie dzień wcześniej.


trudność: łatwe
czas:

Sałatka z tuńczyka z ryżem brązowym - SKŁADNIKI:

Sałatka z tuńczyka z ryżem brązowym - PRZYGOTOWANIE:

Ryż brązowy gotujemy w lekko osolonej wodzie, nieco dłużej niż podaje przepis na opakowaniu (według mnie, po przepisowym czasie gotowania ryż jest stanowczo zbyt twardy). Gotowy ryż studzimy. Gdy będzie chłodny, mieszamy go z tuńczykiem, dodajemy pokrojoną w kostkę paprykę. Całość doprawiamy solą i pieprzem, mieszamy. Zjadamy od razu lub przechowujemy w lodówce. Smacznego.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Sałatka z tuńczyka z ryżem brązowym  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Przepisy
Sałatkowy mix z awokado Śledzie w sosie musztardowym Naleśniki z japońskim nadzieniem
Makaronowa zapiekanka a la meksikana Surówka z pora i jabłka Sałatka makaronowa na słodko
 Przekładaniec Agi Deser kawowy z bitą śmietaną Grzebyki z truskawkową konfiturą
Wiśniowa chmurka z bezami Torcik cytrynowo-jabłkowo-śmietankowy Sernik potrójnie chałwowy

Redakcja Gotuje

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane