Strona główna Sałatka z tuńczykiem, jajkiem i ogórkiem

Sałatka z tuńczykiem, jajkiem i ogórkiem

Z jajkiem « poprzedni | następny »
gottrina - Przepis na: Sałatka z tuńczykiem, jajkiem i ogórkiem offline

Szef Kuchni
Przepisy: 56
Sałatka z tuńczykiem, jajkiem i ogórkiem
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Szybka i smaczna sałatka z tuńczykiem.


trudność: łatwe
czas:

Sałatka z tuńczykiem, jajkiem i ogórkiem - SKŁADNIKI:

  • 1 puszka tuńczyk w sosie własnym,
  • 5 szt jajka,
  • 3 szt ogórek kiszony,
  • 2 łyżki majonez,
  • do smaku Sól,
  • do smaku pieprz

Sałatka z tuńczykiem, jajkiem i ogórkiem - PRZYGOTOWANIE:

Jajka gotujemy na twardo (10 min). Gdy się ugotują i przestygną kroimy w kostkę. Tak samo robimy z ogórkami. Wrzucamy wszystko do miski, dodajemy rozdrobnionego tuńczyka, Następnie przyprawiamy do smaku solą i pieprzem. Sos z tuńczyka i majonez mieszamy aż się składniki dobrze połączą ze sobą. Potem wlewamy do sałatki i całość mieszamy.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Sałatka z tuńczykiem, jajkiem i ogórkiem  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Przepisy
Dżem dyniowo-pomarańczowo-cytrynowy Najprostsza tarta grzybowa Pieczone udka z kurczaka
Papryka w słoikach Sałatka z ryżu jajek i kukurydzy Karczek gotowany
Kotlety z tofu i indykiem Półksiężyce z dyni na klarowanym masełku Kluseczki z kaszy jaglanej i twarogu
Słoneczny sernik dyniowy Chleb z dynią i kaszą jaglaną Gryczane knedle

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem! Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem!

    Kuchnia polska nie ma sobie równych. Rozgrzewający kapuśniak, pierogi czy tradycyjny schabowy to smaki, które kocha każdy Polak. Jakie jest Wasze spojrzenie na kuchnię polską? Pochwalcie się sprawdzonymi recepturami. Do wygrania zaproszenia do restauracji Folk Gospoda!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Z dyni najczęściej przyrządzam:

 
 Z dyni najczęściej przyrządzam:

głosuj
 

Ostatnio komentowane