Sposób przygotowania:
Sałatka z zupek chińskich
Makaron łamiemy na mniejsze kawałki, dodajemy suche przyprawy z zupek, wlewamy 0,5 litra gorącej wody i odstawiamy pod przykryciem na 5 minut, makaron przecedzamy.
Pokrojona pierś z kurczaka posypujemy przyprawą do gyrosa, smażymy na rozgrzanej patelni na złoty kolor.
Umytą kapustę drobno siekamy, umytą i oczyszczona paprykę kroimy w kostkę, pora kroimy w pół plastry. Dodajemy kukurydzę odsączoną z zalewy.
Dodajemy majonez i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Wstawiamy do lodówki.
Pokrojona pierś z kurczaka posypujemy przyprawą do gyrosa, smażymy na rozgrzanej patelni na złoty kolor.
Umytą kapustę drobno siekamy, umytą i oczyszczona paprykę kroimy w kostkę, pora kroimy w pół plastry. Dodajemy kukurydzę odsączoną z zalewy.
Dodajemy majonez i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Wstawiamy do lodówki.