Strona główna Schab faszerowany morelami i żurawiną

Schab faszerowany morelami i żurawiną

Schab « poprzedni | następny »
renatka1 - Przepis na: Schab faszerowany morelami i żurawiną offline

Arcymistrz Kuchni
Przepisy: 273
zdjęcia: 1 z 5 Strzałka
Schab faszerowany morelami i żurawiną
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

Smaczne mięsko, które można podawać zarówno na zimno jak i na ciepło.


trudność: średne
czas:

Schab faszerowany morelami i żurawiną - SKŁADNIKI:

Schab faszerowany morelami i żurawiną - PRZYGOTOWANIE:

Mięso umyć i zamarynować w marynacie ( oliwa połączona z solą, pieprzem, czosnkiem i przyprawą do pieczeni) na ok. 3 godziny. Trzymać w chłodnym miejscu. Następnie zrobić przez całądługość mięsa kieszeń i nafaszerować morelami i żurawiną (na przemian). W rondlu nagrzać oliwę obsmażyć schab, dolać wody i dodać cebulę pokrojoną w kostkę i dusić pod przykryciem do miękkości.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Schab faszerowany morelami i żurawiną (strona 1 z 1)  
Halny

Halny
offline

2012-02-13 11:21
Konkretny i prosty przepis na faszerowany schab. Przyznam się, że zgłodniałem. 5!
Skomentuj
Oceń:
0
renatka1

renatka1
offline

2012-02-13 18:48
Halny napisał(a):

Konkretny i prosty przepis na faszerowany schab. Przyznam się, że zgłodniałem. 5!

Naprawdę jest pyszny.
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Schab
Roladki schabowe nadziewane Schab pieczony do kanapek Schab pod jarmużową pierzynką
Schabowe falbanki Kotlety schabowe z papryką i dynią Schabik w śmietanowym sosie z podgrzybków
Duszone kawałki schabowe Bitki schabowe w sosie z suszonych borowików Schabowy z bazylią i suszonymi pomidorami
Kotlety schabowe z boczniakami i serem Pieczeń schabowa z kielbasą i marchewką Tradycyjny kotlet

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj
 

Ostatnio komentowane