Strona główna Schab faszerowany morelami i żurawiną

Schab faszerowany morelami i żurawiną

Schab « poprzedni | następny »
renatka1 - Przepis na: Schab faszerowany morelami i żurawiną offline

Arcymistrz Kuchni
Przepisy: 252
zdjęcia: 1 z 5 Strzałka
Schab faszerowany morelami i żurawiną
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

Smaczne mięsko, które można podawać zarówno na zimno jak i na ciepło.


trudność: średne
czas:

Schab faszerowany morelami i żurawiną - SKŁADNIKI:

Schab faszerowany morelami i żurawiną - PRZYGOTOWANIE:

Mięso umyć i zamarynować w marynacie ( oliwa połączona z solą, pieprzem, czosnkiem i przyprawą do pieczeni) na ok. 3 godziny. Trzymać w chłodnym miejscu. Następnie zrobić przez całądługość mięsa kieszeń i nafaszerować morelami i żurawiną (na przemian). W rondlu nagrzać oliwę obsmażyć schab, dolać wody i dodać cebulę pokrojoną w kostkę i dusić pod przykryciem do miękkości.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Schab faszerowany morelami i żurawiną (strona 1 z 1)  
Halny

Halny
offline

2012-02-13 11:21
Konkretny i prosty przepis na faszerowany schab. Przyznam się, że zgłodniałem. 5!
Skomentuj
Oceń:
0
renatka1

renatka1
offline

2012-02-13 18:48
Halny napisał(a):

Konkretny i prosty przepis na faszerowany schab. Przyznam się, że zgłodniałem. 5!

Naprawdę jest pyszny.
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Schab
Schab faszerowany Schab zapiekany z jabłkiem Rozsypany  szaszłyk z piekarnika
Schabowy w płatkach owsianych z dodatkiem szałwii Schabowy z wkładką Roladki schabowe z grzybami
Schab z brzoskwinią duszony w jabłkowym soku Schab z jabłkami i pieczarkami Schabowy z mlecznej solanki
Roladki schabowe Kolorowe roladki Schabowe z serowym nadzieniem

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Twoja ulubiona odmiana śliwek to:

 
 Twoja ulubiona odmiana śliwek to:

głosuj
 

Ostatnio komentowane