Strona główna Schab na sposób surowy

Schab na sposób surowy

IwonaF

Mistrz Kuchni
Przepisy: 184
zdjęcia: 1 z 1
Schab na sposób surowy
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 5

Świetny jako przystawka lub dodatek do chleba


trudność: łatwe
czas:

Schab na sposób surowy - SKŁADNIKI:

Schab na sposób surowy - PRZYGOTOWANIE:

Schab umyj, osusz papierowym ręcznikiem. Cukier, sól, pieprze i czosnek zmieszaj ze sobą. Włóż schab do foliowej torebki, wsyp mieszankę, zawiąż torebkę i potrząsając nią spraw, aby przyprawy dokładnie oblepiły mięso. Włóż do lodówki na 4 doby. Co 12 godzin odwracaj torebkę o 180 stopni. Następnie wysusz schab w piekarniku nagrzanym do 60 stopni przez 45 minut,
Smacznego!


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Schab na sposób surowy (strona 1 z 1)  
yola

yola

2009-09-25 10:37
Podoba mi sie ten przepis.Wyprubuję na pewno.
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Wieprzowina
Mielone nadziewane pomidorkami Szynka peklowana  Roladki z bogatym wnętrzem
Gulasz z szynki z warzywami i ciecierzycą Nadziewany schab pod chrzanową pierzynką Kotleciki mielone z kaszą
Szynka rolowana z szynkowara Cannelloni z mięsem i grzybami pod beszamelem Szynka peklowana z musztardą francuską
Rolada z pieczarkami Mięsno warzywny kociołek Zapiekana łopatka z maślanymi ziemniakami

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w konkursie Hortex! Przygotuj potrawę kuchni Ameryki Łacińskiej i wygraj cenne nagrody! Do wygrania jest robot Kitchen Aid w wybranym przez użytkownika kolorze oraz 5 nagród dodatkowych - nóż uniwersalny 20 cm Fiskars!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 
 Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane