Strona główna Schab na sposób surowy

Schab na sposób surowy

IwonaF - Przepis na: Schab na sposób surowy offline

Mistrz Kuchni
Przepisy: 184
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Schab na sposób surowy
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 5

Świetny jako przystawka lub dodatek do chleba


trudność: łatwe
czas:

Schab na sposób surowy - SKŁADNIKI:

Schab na sposób surowy - PRZYGOTOWANIE:

Schab umyj, osusz papierowym ręcznikiem. Cukier, sól, pieprze i czosnek zmieszaj ze sobą. Włóż schab do foliowej torebki, wsyp mieszankę, zawiąż torebkę i potrząsając nią spraw, aby przyprawy dokładnie oblepiły mięso. Włóż do lodówki na 4 doby. Co 12 godzin odwracaj torebkę o 180 stopni. Następnie wysusz schab w piekarniku nagrzanym do 60 stopni przez 45 minut,
Smacznego!


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Schab na sposób surowy (strona 1 z 1)  
yola

yola
offline

2009-09-25 10:37
Podoba mi sie ten przepis.Wyprubuję na pewno.
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Wieprzowina
Szynka nadziewana kiełbaską Polędwiczka z jabłkami w cydrze Bigos z pulpetami
Gołąbki z ryżowo-grzybowym nadzieniem Paczuszki z karkówki z kaszanką Grillowany schab z duszonymi maślakami
Karkówka pachnąca lasem i ogrodem Kebab domowy wieprzowy z ketchupem Grillowane pulpeciki z kaszą manną
Kresowy boczek z suszonym jabłkiem Makaron z wieprzowiną Rolada z mielonego z ryżem,grzybami i marchewką

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Czy suszysz jabłka?

 
 Czy suszysz jabłka?

głosuj
 

Ostatnio komentowane