Schab parzony

LIDZIA

Srebrny Ekspert
Przepisy: 329
zdjęcia: 1 z 3
Schab parzony
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 2

Wyśmienity na świąteczny stół i nie tylko.


trudność: łatwe
czas:

Schab parzony - SKŁADNIKI:

Schab parzony - PRZYGOTOWANIE:

Schab umyć, osuszyć ręcznikiem papierowym. Przyprawy zalać dwoma litrami zimnej wody. Włożyć mięso, zagotować. Parzyc ok. 8 minut (woda ma lekko mrugać). Zostawić. Następnego dnia powtórzyć parzenie. Wystudzić, wyjąc.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Schab parzony  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Schab
 Roladki z bogatym wnętrzem Nadziewany schab pod chrzanową pierzynką Dietetyczne roladki schabowe z pary z wkładką
Schab z kapustą i soczewicą Schab po góralsku Schab nadziewany żurawiną i śliwkami
Schab w anansowych kwiatach Zawijane schabowe Schab w galarecie z farszem
Poduszki wieprzowe puszyste Schabowe w sosie meksykańskim Kotlety zapiekane z warzywami i soczewicą

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w konkursie Hortex! Przygotuj potrawę kuchni Ameryki Łacińskiej i wygraj cenne nagrody! Do wygrania jest robot Kitchen Aid w wybranym przez użytkownika kolorze oraz 5 nagród dodatkowych - nóż uniwersalny 20 cm Fiskars!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 
 Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane