Schab parzony

LIDZIA - Przepis na: Schab parzony offline

Srebrny Ekspert
Przepisy: 329
zdjęcia: 1 z 3 Strzałka
Schab parzony
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 2

Wyśmienity na świąteczny stół i nie tylko.


trudność: łatwe
czas:

Schab parzony - SKŁADNIKI:

Schab parzony - PRZYGOTOWANIE:

Schab umyć, osuszyć ręcznikiem papierowym. Przyprawy zalać dwoma litrami zimnej wody. Włożyć mięso, zagotować. Parzyc ok. 8 minut (woda ma lekko mrugać). Zostawić. Następnego dnia powtórzyć parzenie. Wystudzić, wyjąc.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Schab parzony  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Schab
Roladki schabowe nadziewane Schab pieczony do kanapek Schab pod jarmużową pierzynką
Schabowe falbanki Kotlety schabowe z papryką i dynią Schabik w śmietanowym sosie z podgrzybków
Duszone kawałki schabowe Bitki schabowe w sosie z suszonych borowików Schabowy z bazylią i suszonymi pomidorami
Kotlety schabowe z boczniakami i serem Pieczeń schabowa z kielbasą i marchewką Tradycyjny kotlet

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj
 

Ostatnio komentowane