Schab parzony

LIDZIA

Srebrny Ekspert
Przepisy: 329
zdjęcia: 1 z 3
Schab parzony
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 2

Wyśmienity na świąteczny stół i nie tylko.


trudność: łatwe
czas:

Schab parzony - SKŁADNIKI:

Schab parzony - PRZYGOTOWANIE:

Schab umyć, osuszyć ręcznikiem papierowym. Przyprawy zalać dwoma litrami zimnej wody. Włożyć mięso, zagotować. Parzyc ok. 8 minut (woda ma lekko mrugać). Zostawić. Następnego dnia powtórzyć parzenie. Wystudzić, wyjąc.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Schab parzony  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Schab
Cygara schabowe w sosie cebulowym Schabowe plastry na kapuście kiszonej Roladki schabowe nadziewane
Schabowy pod pierzynką Pieczony schab  nadziany żurawinową wkładką Majerankowy schabowy w chrupkiej panierce
Kotlety schabowe w panierce z chleba Schab po bałkańsku Schab gotowany w warzywnym bulionie podany z sosem
Piersi w schabie Domowa mielonka z kawałkami schabu  Schab pieczony w cydrze

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w kolejnej edycji Konkursu Podróż kulinarna z Hortex! Przygotuj potrawę inspirowaną kuchnią śródziemnomorską (chorwacką, hiszpańską, portugalską) i wygraj Kitchen Aid w dowolnie wybranym kolorze lub inne atrakcyjne nagrody!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane