Schab parzony

LIDZIA - Przepis na: Schab parzony offline

Srebrny Ekspert
Przepisy: 329
zdjęcia: 1 z 3 Strzałka
Schab parzony
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 2

Wyśmienity na świąteczny stół i nie tylko.


trudność: łatwe
czas:

Schab parzony - SKŁADNIKI:

Schab parzony - PRZYGOTOWANIE:

Schab umyć, osuszyć ręcznikiem papierowym. Przyprawy zalać dwoma litrami zimnej wody. Włożyć mięso, zagotować. Parzyc ok. 8 minut (woda ma lekko mrugać). Zostawić. Następnego dnia powtórzyć parzenie. Wystudzić, wyjąc.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Schab parzony  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Schab
Roladki ze schabu z bracówką i mozzarellą Schab zapiekany w kapuście z pomidorem Roladki schabowe z pieczarkami i cukinią
Najprostsza pieczeń ze schabu Niby gulasz z szaszłyka Schab faszerowany
Schab zapiekany z jabłkiem Rozsypany  szaszłyk z piekarnika Schabowy w płatkach owsianych z dodatkiem szałwii
Schabowy z wkładką Roladki schabowe z grzybami Schab z brzoskwinią duszony w jabłkowym soku

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Jakie grzyby lubisz najbardziej?

 
 Jakie grzyby lubisz najbardziej?

głosuj
 

Ostatnio komentowane