Strona główna Schab pieczony nadziewany

Schab pieczony nadziewany

Schab « poprzedni | następny »
ogonek17

Kucharz
Przepisy: 12
zdjęcia: 1 z 1
Schab pieczony nadziewany
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

Smaczna potrawa idealna do obiadu z sosem albo na kanapkę


trudność: średnie
czas:

Schab pieczony nadziewany - SKŁADNIKI:

Schab pieczony nadziewany - PRZYGOTOWANIE:

Wszystkie przyprawy wymieszać razem . Mięso umyć osuszyć natrzeć mieszanką przypraw ,zawinąć w folię i odłożyć na kilka godzin do lodówki najlepiej na noc . Następnie mięso wyjąć z folii, na środku schabu wzdłuż, długim , cienkim nożem zrobić otwór i napełnić go mięsem mielonym. Włożyć do piekarnika i piec w 200 stopniach około godziny. Porcjować dopiero po ostudzeniu. Podawać można do obiadu z sosem albo z chlebem.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Schab pieczony nadziewany  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Schab
Roladki schabowe nadziewane Schabowy pod pierzynką Pieczony schab  nadziany żurawinową wkładką
Majerankowy schabowy w chrupkiej panierce  Kotlety schabowe w panierce z chleba Schab po bałkańsku
Schab gotowany w warzywnym bulionie podany z sosem Piersi w schabie Domowa mielonka z kawałkami schabu
Schab pieczony w cydrze Nadziany nietradycyjny schabowy Schab z curry i słonecznikiem

Redakcja Gotuje

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane