Strona główna Schab pieczony nadziewany

Schab pieczony nadziewany

Schab « poprzedni | następny »
ogonek17

Kucharz
Przepisy: 12
zdjęcia: 1 z 1
Schab pieczony nadziewany
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

Smaczna potrawa idealna do obiadu z sosem albo na kanapkę


trudność: średnie
czas:

Schab pieczony nadziewany - SKŁADNIKI:

Schab pieczony nadziewany - PRZYGOTOWANIE:

Wszystkie przyprawy wymieszać razem . Mięso umyć osuszyć natrzeć mieszanką przypraw ,zawinąć w folię i odłożyć na kilka godzin do lodówki najlepiej na noc . Następnie mięso wyjąć z folii, na środku schabu wzdłuż, długim , cienkim nożem zrobić otwór i napełnić go mięsem mielonym. Włożyć do piekarnika i piec w 200 stopniach około godziny. Porcjować dopiero po ostudzeniu. Podawać można do obiadu z sosem albo z chlebem.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Schab pieczony nadziewany  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Schab
Dietetyczne roladki schabowe z pary z wkładką Schab z kapustą i soczewicą Schab po góralsku
Schab nadziewany żurawiną i śliwkami Schab w anansowych kwiatach Zawijane schabowe
Schab w galarecie z farszem Poduszki wieprzowe puszyste Schabowe w sosie meksykańskim
Kotlety zapiekane z warzywami i soczewicą Roladki schabowe z ryżem i żurawiną Schab marynowany z musztardą

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w konkursie Hortex! Przygotuj potrawę kuchni Ameryki Łacińskiej i wygraj cenne nagrody! Do wygrania jest robot Kitchen Aid w wybranym przez użytkownika kolorze oraz 5 nagród dodatkowych - nóż uniwersalny 20 cm Fiskars!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 
 Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane