Strona główna Schab pieczony nadziewany

Schab pieczony nadziewany

Schab « poprzedni | następny »
ogonek17 - Przepis na: Schab pieczony nadziewany offline

Kucharz
Przepisy: 12
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Schab pieczony nadziewany
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

Smaczna potrawa idealna do obiadu z sosem albo na kanapkę


trudność: średne
czas:

Schab pieczony nadziewany - SKŁADNIKI:

Schab pieczony nadziewany - PRZYGOTOWANIE:

Wszystkie przyprawy wymieszać razem . Mięso umyć osuszyć natrzeć mieszanką przypraw ,zawinąć w folię i odłożyć na kilka godzin do lodówki najlepiej na noc . Następnie mięso wyjąć z folii, na środku schabu wzdłuż, długim , cienkim nożem zrobić otwór i napełnić go mięsem mielonym. Włożyć do piekarnika i piec w 200 stopniach około godziny. Porcjować dopiero po ostudzeniu. Podawać można do obiadu z sosem albo z chlebem.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Schab pieczony nadziewany  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Schab
Roladki schabowe z pieczarkami i cukinią Najprostsza pieczeń ze schabu Niby gulasz z szaszłyka
Schab faszerowany Schab zapiekany z jabłkiem Rozsypany  szaszłyk z piekarnika
Schabowy w płatkach owsianych z dodatkiem szałwii Schabowy z wkładką Roladki schabowe z grzybami
Schab z brzoskwinią duszony w jabłkowym soku Schab z jabłkami i pieczarkami Schabowy z mlecznej solanki

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Twoja ulubiona odmiana śliwek to:

 
 Twoja ulubiona odmiana śliwek to:

głosuj
 

Ostatnio komentowane