Strona główna Schab pieczony nadziewany

Schab pieczony nadziewany

Schab « poprzedni | następny »
ogonek17 - Przepis na: Schab pieczony nadziewany offline

Kucharz
Przepisy: 12
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Schab pieczony nadziewany
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

Smaczna potrawa idealna do obiadu z sosem albo na kanapkę


trudność: średne
czas:

Schab pieczony nadziewany - SKŁADNIKI:

Schab pieczony nadziewany - PRZYGOTOWANIE:

Wszystkie przyprawy wymieszać razem . Mięso umyć osuszyć natrzeć mieszanką przypraw ,zawinąć w folię i odłożyć na kilka godzin do lodówki najlepiej na noc . Następnie mięso wyjąć z folii, na środku schabu wzdłuż, długim , cienkim nożem zrobić otwór i napełnić go mięsem mielonym. Włożyć do piekarnika i piec w 200 stopniach około godziny. Porcjować dopiero po ostudzeniu. Podawać można do obiadu z sosem albo z chlebem.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Schab pieczony nadziewany  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Schab
Roladki schabowe nadziewane Schab pieczony do kanapek Schab pod jarmużową pierzynką
Schabowe falbanki Kotlety schabowe z papryką i dynią Schabik w śmietanowym sosie z podgrzybków
Duszone kawałki schabowe Bitki schabowe w sosie z suszonych borowików Schabowy z bazylią i suszonymi pomidorami
Kotlety schabowe z boczniakami i serem Pieczeń schabowa z kielbasą i marchewką Tradycyjny kotlet

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert online

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj
 

Ostatnio komentowane