Schab z kością

Schab « poprzedni | następny »
justynak223

Złoty Ekspert
Przepisy: 1150
zdjęcia: 1 z 1
Schab z kością
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

mięso z kością ładniej się prezentuje


trudność: łatwe
czas:

Schab z kością - SKŁADNIKI:

Schab z kością - PRZYGOTOWANIE:

Mięso dzielimy na porcje. Każdy kotlet powinien mieć kawałek kości. Mięso lekko ubijamy. Każdy kotlet doprawiamy do smaku solą, pieprzem, majerankiem i warzywkiem. Jajko rozkłócamy z odrobiną każdej z przypraw. Każdy kotlet panierujemy w jajku, a następnie w bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju na chrupko z każdej strony.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Schab z kością  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Schab
Dietetyczne roladki schabowe z pary z wkładką Schab z kapustą i soczewicą Schab po góralsku
Schab nadziewany żurawiną i śliwkami Schab w anansowych kwiatach Zawijane schabowe
Schab w galarecie z farszem Poduszki wieprzowe puszyste Schabowe w sosie meksykańskim
Kotlety zapiekane z warzywami i soczewicą Roladki schabowe z ryżem i żurawiną Schab marynowany z musztardą

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w konkursie Hortex! Przygotuj potrawę kuchni Ameryki Łacińskiej i wygraj cenne nagrody! Do wygrania jest robot Kitchen Aid w wybranym przez użytkownika kolorze oraz 5 nagród dodatkowych - nóż uniwersalny 20 cm Fiskars!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 
 Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane