Schab z kością

Schab « poprzedni | następny »
justynak223 offline

Złoty Ekspert
Przepisy: 1146
zdjęcia: 1 z 1
Schab z kością
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

mięso z kością ładniej się prezentuje


trudność: łatwe
czas:

Schab z kością - SKŁADNIKI:

Schab z kością - PRZYGOTOWANIE:

Mięso dzielimy na porcje. Każdy kotlet powinien mieć kawałek kości. Mięso lekko ubijamy. Każdy kotlet doprawiamy do smaku solą, pieprzem, majerankiem i warzywkiem. Jajko rozkłócamy z odrobiną każdej z przypraw. Każdy kotlet panierujemy w jajku, a następnie w bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju na chrupko z każdej strony.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Schab z kością  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Schab
Schab nadziewany morelą Schab na kanapki z szynkowara Schab z kością duszony w marchewce
Suszony schab na włoską nutę Schab z wędzonym kurczakiem Schab marynowany suszony
Zrazy ze schabu tradycyjne Schab duszony w sosie Roladki schabowe nadziewane
Schab pieczony do kanapek Schab pod jarmużową pierzynką Schabowe falbanki

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Przekąski z charakterem Konkurs - Przekąski z charakterem

    Niewielkie i słodkie, kuszące i słone lub niebanalne z dodatkiem pikanterii - przekąski! Choć nie grzeszą swym rozmiarem, charakteru odmówić im nie można. Które z nich podjadacie najczęściej? Zapraszamy do konkursu! Do wygrania książki Agnieszki Maciąg!

  • Konkurs - Twój przepis na świąteczne mięso w Przyjaciółce! Konkurs - Twój przepis na świąteczne mięso w Przyjaciółce!

    Jesteś mistrzem w pieczeniu świątecznych mięs? Mięsa faszerowane, domowe wędliny i pasztety to od zawsze Twoja mocna strona? Jeśli tak, zapraszamy do konkursu! Do wygrania publikacja Twojego przepisu w magazynie Przyjaciółka oraz dodatkowe wirtuale!

1 2 3
 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 

Sonda

Co najczęściej jesz na śniadanie?

 
 Co najczęściej jesz na śniadanie?

głosuj
 

Ostatnio komentowane