Strona główna Schab z kością w panierce na marynacie

Schab z kością w panierce na marynacie

Schab, Dania « poprzedni | następny »
jarek-energy

Mistrz Kuchni
Przepisy: 79
zdjęcia: 1 z 1
Schab z kością w panierce na marynacie
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 4

Schab dzień wcześniej należy zamarynować


trudność: łatwe
czas:

Schab z kością w panierce na marynacie - SKŁADNIKI:

Schab z kością w panierce na marynacie - PRZYGOTOWANIE:

Schab dzień wcześniej myjemy i kroimy między kośćmi , które nie wycinamy i rozbijamy na kotlety , do kilku łyzek oliwy wkładamy lść laurowy kilka ziaren owoców jałowca oraz dodajemy majeranek tymianek papryke , pieprzymy i solimy , wkładamy do naczynia schab i dokladnie obsmarowujemy marynatą . Na drugi dzień wyjmyjemy z marnaty , nie płukamy , obtaczamy w jajku i bułce tartej i pieczemy na malym ogniu . Podajemy z pieczarkami na maśle i ziemniaczkami , pychotka:)


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Schab z kością w panierce na marynacie (strona 1 z 1)  
pusieczek2@wp.pl

pusieczek2@wp.pl

2008-11-23 20:32
och na pewno pychotka;)do ulubionych
Skomentuj
Oceń:
0
malgorzata

malgorzata

2008-11-23 22:28
mniamm, pychota!
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Schab
Schabowe plastry na kapuście kiszonej Roladki schabowe nadziewane Schabowy pod pierzynką
Pieczony schab  nadziany żurawinową wkładką Majerankowy schabowy w chrupkiej panierce  Kotlety schabowe w panierce z chleba
Schab po bałkańsku Schab gotowany w warzywnym bulionie podany z sosem Piersi w schabie
Domowa mielonka z kawałkami schabu  Schab pieczony w cydrze Nadziany nietradycyjny schabowy

Redakcja Gotuje

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane