Strona główna Schab z kością w panierce na marynacie

Schab z kością w panierce na marynacie

Schab, Dania « poprzedni | następny »
jarek-energy

Mistrz Kuchni
Przepisy: 79
zdjęcia: 1 z 1
Schab z kością w panierce na marynacie
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 4

Schab dzień wcześniej należy zamarynować


trudność: łatwe
czas:

Schab z kością w panierce na marynacie - SKŁADNIKI:

Schab z kością w panierce na marynacie - PRZYGOTOWANIE:

Schab dzień wcześniej myjemy i kroimy między kośćmi , które nie wycinamy i rozbijamy na kotlety , do kilku łyzek oliwy wkładamy lść laurowy kilka ziaren owoców jałowca oraz dodajemy majeranek tymianek papryke , pieprzymy i solimy , wkładamy do naczynia schab i dokladnie obsmarowujemy marynatą . Na drugi dzień wyjmyjemy z marnaty , nie płukamy , obtaczamy w jajku i bułce tartej i pieczemy na malym ogniu . Podajemy z pieczarkami na maśle i ziemniaczkami , pychotka:)


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Schab z kością w panierce na marynacie (strona 1 z 1)  
pusieczek2@wp.pl

pusieczek2@wp.pl

2008-11-23 20:32
och na pewno pychotka;)do ulubionych
Skomentuj
Oceń:
0
malgorzata

malgorzata

2008-11-23 22:28
mniamm, pychota!
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Schab
Schab z cukinią zapiekany pod sosem serowym  Nadziewany schab Kruche sznycle w otrębach
Schab paprykowy Bitki wieprzowe z kapustą i orzechami Roladki schabowe duszone w sosie cebulowym z kaszą
Schab duszony w papryce Schabowe w sosie pietruszkowym Schab w kukurydzianej panierce z płatków
Roladki schabowe Schabowe po meksykańsku Kotlety schabowe w panierce cebulowej

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Podróż kulinarna z Hortex Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w konkursie Hortex! Przygotuj potrawę kuchni śródziemnomorskiej i wygraj cenne nagrody! Do wygrania jest robot Kitchen Aid w wybranym przez użytkownika kolorze oraz 5 nagród dodatkowych - łyżka z silikonową krawędzią Fiskars!

  • Konkurs -  Soki marzeń z sokowirówką Philips Konkurs - Soki marzeń z sokowirówką Philips

    Owocowe i warzywne, słodkie i kwaśne, kolorowe i energetyzujące takie właśnie są soki wyciskane ze świeżych warzyw i owoców. Zapewniają zdrowie, piękny wygląd i wysoką odporność. Jakie są Wasze wymarzone kompozycje sokowe? Podzielcie się z nami swoimi pomysłami!

1 2
 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Przepisy kulinarne video

Sonda

Jaką zupę lubisz najbardziej?

 
 Jaką zupę lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane