Reniz

Reniz

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 3217]

Ser twarogowy z sardynkami w oleju

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

Sardynki w oleju z serem twarogowym to smaczna pasta do pieczywa.

Ser twarogowy z sardynkami w oleju

Składniki:

Ser twarogowy z sardynkami w oleju

 

 

Sposób przygotowania:

Ser twarogowy z sardynkami w oleju
Ser twarogowy gdy jest bardzo twardy przemielić przez maszynkę lub zmiksować, utrzeć z miękkim masłem. (Miękki ser wystarczy tylko utrzeć z masłem.) Sardynki wyłożyć z puszki razem z olejem do miseczki, rozdrobnić widelcem i połączyć z serem . Przyprawić do smaku pieprzem ewentualnie solą i dokładnie wymieszać. Podawać jako dodatek do pieczywa.

Tagi:

sery ser