iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Siekany tatar z łososia

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Siekany tatar z łososia z korniszonami i cebulką

Siekany tatar z łososia

Składniki:

Siekany tatar z łososia

 

 

Sposób przygotowania:

Siekany tatar z łososia
Kawałek surowego łososia zimnego i świeżutkiego myjemy osuszamy odcinamy skórę . Następnie siekamy ostrym nożem. Siekamy dość długo ,żeby był drobniutki Cebulę białą obieramy i siekamy bardzo drobno dodajemy do posiekanego mięsa. Doprawiamy sola i pieprzem świeżo mielonym do smaku . Mieszamy ,klepiemy ręką i dodajemy oliwę jeszcze raz mieszamy . Odstawiamy do lodówki . Formujemy kulki ,robimy na środku dziurkę Korniszony kroimy drobno podajemy z tatarem