Skittlesówka

Alkohol « poprzedni | następny »
MrSzagulec

Kucharz
Przepisy: 9
Skittlesówka
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 2

Smaczna nalewka na cukierkach


trudność: łatwe
czas:

Skittlesówka - SKŁADNIKI:

  • 3 opakowania cukierków "Skittles"
  • pół litra czystej wódki

Skittlesówka - PRZYGOTOWANIE:

Cukierki sortujemy według kolorów, wódkę dzielimy na pięć równych części i zalewamy nią cukierki w osobnych buteleczkach (dobrze wykorzystać butelki tzw. "ćwiartki"), zostawiamy do przegryzienia. Najlepiej podawać schłodzone, lub zmrożone.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Skittlesówka (strona 1 z 1)  
marietta

marietta

2011-04-16 20:40
Ciekawy przepis!5.
Skomentuj
Oceń:
0
czarno-oka

czarno-oka

2011-07-01 18:35
marietta napisał(a):

Ciekawy przepis!5.

mozna to pic bez zapojki?:)
Skomentuj
Oceń:
0
MrSzagulec

MrSzagulec

2011-07-22 12:56
czarno-oka napisał(a):

marietta napisał(a):

Ciekawy przepis!5.

mozna to pic bez zapojki?:)

spokojnie można nie popijać
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Przepisy
Szafranowa a la szarlotka z rodzynkami Sałatka z serem feta Makowiec z pyszną masą makową
Zupa mleczna z kaszą gryczaną i ziemniakami Pączki parzone polane czekoladą Chrupiąca, pieczona cieciorka
Krem rafaello z cieciorki Penne z pomidorowym sosem i tuńczykiem Faworki tłusto-czwartkowe
Pulpety w  sosie pomidorowo cebulowym Sałata z pieczarkami Marylka - proste ciasto ucierane

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w kolejnej edycji Konkursu Podróż kulinarna z Hortex! Przygotuj potrawę inspirowaną kuchnią śródziemnomorską (chorwacką, hiszpańską, portugalską) i wygraj Kitchen Aid w dowolnie wybranym kolorze lub inne atrakcyjne nagrody!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Platynowy Ekspert

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane