Pawelas1990

Pawelas1990

Starszy Kucharz
[Przepisów: 29]

Śledzie po żydowsku

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Inny sposób na śledzia. Polecam

Śledzie po żydowsku

Składniki:

Śledzie po żydowsku

Sposób przygotowania:

Śledzie po żydowsku

Najpierw obrać i pokroić w drobne cząstki cebule i jabłka. Następnie czosnek rozgnieść na miazgę. Wszystko ze sobą wymieszać. Pokroić śledzie na mniejsze kawałki. Wymieszane jabłko z cebulą i czosnkiem przyprawić pieprzem, majerankiem i warzywkiem lub wegetą . Następnie położyć do plastikowego pudełka pierwszą warstwę przyprawionego farszu a na ten farsz poukładać śledzie ... Potem polać octem i olejem aby nasiąkło. Przykryć pudełko pokrywką i odstawić na (1dzień).