Strona główna Śledzie po żydowsku

Śledzie po żydowsku

Śledź « poprzedni | następny »
Pawelas1990

Starszy Kucharz
Przepisy: 29
Śledzie po żydowsku
oceń:  
ocena: 4/5
głosów: 4

Inny sposób na śledzia. Polecam


trudność: łatwe
czas:

Śledzie po żydowsku - SKŁADNIKI:

Śledzie po żydowsku - PRZYGOTOWANIE:

Najpierw obrać i pokroić w drobne cząstki cebule i jabłka. Następnie czosnek rozgnieść na miazgę. Wszystko ze sobą wymieszać. Pokroić śledzie na mniejsze kawałki. Wymieszane jabłko z cebulą i czosnkiem przyprawić pieprzem, majerankiem i warzywkiem lub wegetą . Następnie położyć do plastikowego pudełka pierwszą warstwę przyprawionego farszu a na ten farsz poukładać śledzie ... Potem polać octem i olejem aby nasiąkło. Przykryć pudełko pokrywką i odstawić na (1dzień).


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Śledzie po żydowsku  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Śledź
Śledzie w zalewie Śledzie w sosie słodko- kwaśnym Śledzie w śmietanie z ananasem
Śledź na ciepło Sałatka śledziowa Tatar ze śledzia
Śledzie z majerankiem Śledź w oleju lnianym wersja pikantna Sałatka śledziowa ze śmietaną
Całe śledzie marynowane Śledź w sosie koperkowo-jabłkowym Różowy śledź na placuszkach ziemniaczanych

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs -  Soki marzeń z sokowirówką Philips Konkurs - Soki marzeń z sokowirówką Philips

    Owocowe i warzywne, słodkie i kwaśne, kolorowe i energetyzujące takie właśnie są soki wyciskane ze świeżych warzyw i owoców. Zapewniają zdrowie, piękny wygląd i wysoką odporność. Jakie są Wasze wymarzone kompozycje sokowe? Podzielcie się z nami swoimi pomysłami!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Sonda

Jaką zupę lubisz najbardziej?

 
 Jaką zupę lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane