Strona główna Śledzie po żydowsku

Śledzie po żydowsku

Śledź « poprzedni | następny »
Pawelas1990 - autor przepisu Śledzie po żydowsku offline

Starszy Kucharz
Przepisy: 25
  • Wyślij znajomemu
Zgłoś nadużycie 
Śledzie po żydowsku
oceń:  
ocena: 4/5
głosów: 4

Inny sposób na śledzia. Polecam


trudność: łatwe
czas:

Śledzie po żydowsku - SKŁADNIKI:

  • Olej
  • Ocet winny / zwykły
  • Pieprz
  • Majeranek
  • Warzywko / wegeta
  • Czosnek
  • 3 cebule
  • 3 jabłka
  • śledzie

Śledzie po żydowsku - PRZYGOTOWANIE:

Najpierw obrać i pokroić w drobne cząstki cebule i jabłka. Następnie czosnek rozgnieść na miazgę. Wszystko ze sobą wymieszać. Pokroić śledzie na mniejsze kawałki. Wymieszane jabłko z cebulą i czosnkiem przyprawić pieprzem, majerankiem i warzywkiem lub wegetą . Następnie położyć do plastikowego pudełka pierwszą warstwę przyprawionego farszu a na ten farsz poukładać śledzie ... Potem polać octem i olejem aby nasiąkło. Przykryć pudełko pokrywką i odstawić na (1dzień).



Komentarze do Śledzie po żydowsku  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Śledź
Śledzie z pieczarkami Śledzie w białej pierzynce Śledź nadziewany pieczony w folii aluminiowej
Śledź pod pierzynką Woda śledziowa (zupa śledziowa) Wiosenne śledzie podawane w jabłkach
Śledzie pomidorach i miodzie Sałatka śledziowa z jajkiem i rzeżuchą Sałatka śledziowa w buraczanej galarecie
Śledzie w sosie koperkowym Śledź w korzennej dyni Sałatka warzywno-śledziowa z kiełkami
Dziś moderatorami są
misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 
Konkursy
  • Konkurs - Wiosenne smaki Konkurs - Wiosenne smaki

    Przygotuj smaczne, kolorowe i lekkie wiosenne danie i wygraj kartę upominkową o wartości 50zł. Nagradzamy aż 10 osób! Konkurs uwzględnia przepisy publikowane na Waszych blogach. Zapraszamy do zapoznania się z zasadami konkursu.

1 2 3
 
 
 
Sonda
Kupując owoce i warzywa, zwracam uwagę na:

 
 Kupując owoce i warzywa, zwracam uwagę na:

głosuj
 
Ostatnio komentowane