Strona główna Śledzie po żydowsku

Śledzie po żydowsku

Śledź « poprzedni | następny »
Pawelas1990

Starszy Kucharz
Przepisy: 29
Śledzie po żydowsku
oceń:  
ocena: 4/5
głosów: 4

Inny sposób na śledzia. Polecam


trudność: łatwe
czas:

Śledzie po żydowsku - SKŁADNIKI:

Śledzie po żydowsku - PRZYGOTOWANIE:

Najpierw obrać i pokroić w drobne cząstki cebule i jabłka. Następnie czosnek rozgnieść na miazgę. Wszystko ze sobą wymieszać. Pokroić śledzie na mniejsze kawałki. Wymieszane jabłko z cebulą i czosnkiem przyprawić pieprzem, majerankiem i warzywkiem lub wegetą . Następnie położyć do plastikowego pudełka pierwszą warstwę przyprawionego farszu a na ten farsz poukładać śledzie ... Potem polać octem i olejem aby nasiąkło. Przykryć pudełko pokrywką i odstawić na (1dzień).


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Śledzie po żydowsku  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Śledź
Szwedzka sałatka śledziowa Śledzie z rodzynkami Śledzie z ciecierzycą
Filety śledziowe w zalewie Śledziki z pieczoną papryką Śledziowa z ketchupem
Tatar ze śledzia wg Zub3ra Sałatka śledziowa z groszkiem i jajkiem Sałatka śledziowa z koperkiem
Pasta śledziowa Eli do kanapek Śledzie w musztardzie Ziemniaki z śledziową czapeczką

Redakcja Gotuje

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane