Strona główna Śledzie po żydowsku

Śledzie po żydowsku

Śledź « poprzedni | następny »
Pawelas1990 - Przepis na: Śledzie po żydowsku offline

Starszy Kucharz
Przepisy: 29
Śledzie po żydowsku
oceń:  
ocena: 4/5
głosów: 4

Inny sposób na śledzia. Polecam


trudność: łatwe
czas:

Śledzie po żydowsku - SKŁADNIKI:

  • Olej
  • Ocet winny / zwykły
  • Pieprz
  • Majeranek
  • Warzywko / wegeta
  • Czosnek
  • 3 cebule
  • 3 jabłka
  • śledzie

Śledzie po żydowsku - PRZYGOTOWANIE:

Najpierw obrać i pokroić w drobne cząstki cebule i jabłka. Następnie czosnek rozgnieść na miazgę. Wszystko ze sobą wymieszać. Pokroić śledzie na mniejsze kawałki. Wymieszane jabłko z cebulą i czosnkiem przyprawić pieprzem, majerankiem i warzywkiem lub wegetą . Następnie położyć do plastikowego pudełka pierwszą warstwę przyprawionego farszu a na ten farsz poukładać śledzie ... Potem polać octem i olejem aby nasiąkło. Przykryć pudełko pokrywką i odstawić na (1dzień).


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Śledzie po żydowsku  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Śledź
Śledzie Dareczka Mielone Eli ze śledziem Pasta śledziowa do pieczywa
Pyszne śledzie Haliny Lasagne z pieczarkami i rybą Śledzie smażone
Śledzie w curry Śledzie  wg Haliny Sałatka śledziowa z ziemniakami
Sałatka śledziowa Solone śledzie smażone w cieście Śledzie w śmietanie

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Multipomoc w Twojej kuchni Konkurs - Multipomoc w Twojej kuchni

    Przygotowanie pełnowartościowego dania zazwyczaj wymaga sporej ilości czasu. Jednak zamiast kilkugodzinnego stania przy kuchni można wyręczyć się wielofunkcyjnym urządzeniem - Multicooker. Chcielibyście mieć taką pomoc w swojej kuchni? Weźcie udział w naszym konkursie! Do wygrania rewelacyjne Muliticookery!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert online

 
 
 

Sonda

Czy przygotowujesz już pierwsze przetwory?

 
 Czy przygotowujesz już pierwsze przetwory?

głosuj
 

Ostatnio komentowane