Smardze smażone

Persik

Srebrny Ekspert
Przepisy: 1125
Smardze smażone
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

bardzo prosta potrawa i smaczna


trudność: łatwe
czas:

Smardze smażone - SKŁADNIKI:

  • 90 dag smardzów
  • 12 dag smalcu
  • 12 dag cebuli
  • 2 g pieprzu mielonego
  • sól

Smardze smażone - PRZYGOTOWANIE:

grzyby oczyścić i pokroić w cienkie plasterki w rondlu na smalcu udusić startą główkę cebuli po kilku minutach dodać grzyby pieprz sól i smażyć


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Smardze smażone  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Kuchnia węgierska
Leczo mięsno-warzywne Langosz ze śmietaną i serem Pikantna zupa gulaszowa
Węgierska zupa gulaszowa - gulyasleves Zupa gulaszowa z kurczakiem Leczo a`la Igraszki Losu z cukinią i bakłażanem
Leczo z fasolki szparagowej Langosze wg Megg Tokań z dziczyzny
Halaszle - węgierski kociołek rybny Kiełbaski w ostrym sosie pomidorowym Węgierska wariacja

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w kolejnej edycji Konkursu Podróż kulinarna z Hortex! Przygotuj potrawę inspirowaną kuchnią śródziemnomorską (chorwacką, hiszpańską, portugalską) i wygraj Kitchen Aid w dowolnie wybranym kolorze lub inne atrakcyjne nagrody!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane