Smardze smażone

Persik - Przepis na: Smardze smażone offline

Srebrny Ekspert
Przepisy: 1125
Smardze smażone
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

bardzo prosta potrawa i smaczna


trudność: łatwe
czas:

Smardze smażone - SKŁADNIKI:

  • 90 dag smardzów
  • 12 dag smalcu
  • 12 dag cebuli
  • 2 g pieprzu mielonego
  • sól

Smardze smażone - PRZYGOTOWANIE:

grzyby oczyścić i pokroić w cienkie plasterki w rondlu na smalcu udusić startą główkę cebuli po kilku minutach dodać grzyby pieprz sól i smażyć


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Smardze smażone  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Kuchnia węgierska
Zupa gulaszowa z kurczakiem Leczo a`la Igraszki Losu z cukinią i bakłażanem Leczo z fasolki szparagowej
Langosze wg Megg Tokań z dziczyzny Halaszle - węgierski kociołek rybny
Kiełbaski w ostrym sosie pomidorowym Węgierska wariacja Gulasz wołowy z warzywami
Wegetariański gulasz segedyński Naleśniki z orzechami po węgiersku Leczo

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Mój ulubiony letni napój to:

 
 Mój ulubiony letni napój to:

głosuj
 

Ostatnio komentowane