Smardze smażone

Persik - Przepis na: Smardze smażone offline

Srebrny Ekspert
Przepisy: 1125
Smardze smażone
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

bardzo prosta potrawa i smaczna


trudność: łatwe
czas:

Smardze smażone - SKŁADNIKI:

  • 90 dag smardzów
  • 12 dag smalcu
  • 12 dag cebuli
  • 2 g pieprzu mielonego
  • sól

Smardze smażone - PRZYGOTOWANIE:

grzyby oczyścić i pokroić w cienkie plasterki w rondlu na smalcu udusić startą główkę cebuli po kilku minutach dodać grzyby pieprz sól i smażyć


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Smardze smażone  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Kuchnia węgierska
Pikantna zupa gulaszowa Węgierska zupa gulaszowa - gulyasleves Zupa gulaszowa z kurczakiem
Leczo a`la Igraszki Losu z cukinią i bakłażanem Leczo z fasolki szparagowej Langosze wg Megg
Tokań z dziczyzny Halaszle - węgierski kociołek rybny Kiełbaski w ostrym sosie pomidorowym
Węgierska wariacja Gulasz wołowy z warzywami Wegetariański gulasz segedyński

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem! Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem!

    Kuchnia polska nie ma sobie równych. Rozgrzewający kapuśniak, pierogi czy tradycyjny schabowy to smaki, które kocha każdy Polak. Jakie jest Wasze spojrzenie na kuchnię polską? Pochwalcie się sprawdzonymi recepturami. Do wygrania zaproszenia do restauracji Folk Gospoda!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert online

 
 
 

Sonda

Z dyni najczęściej przyrządzam:

 
 Z dyni najczęściej przyrządzam:

głosuj
 

Ostatnio komentowane