Smardze smażone

Persik

Srebrny Ekspert
Przepisy: 1125
Smardze smażone
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

bardzo prosta potrawa i smaczna


trudność: łatwe
czas:

Smardze smażone - SKŁADNIKI:

  • 90 dag smardzów
  • 12 dag smalcu
  • 12 dag cebuli
  • 2 g pieprzu mielonego
  • sól

Smardze smażone - PRZYGOTOWANIE:

grzyby oczyścić i pokroić w cienkie plasterki w rondlu na smalcu udusić startą główkę cebuli po kilku minutach dodać grzyby pieprz sól i smażyć


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Smardze smażone  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Kuchnia węgierska
Pikantna zupa gulaszowa Węgierska zupa gulaszowa - gulyasleves Zupa gulaszowa z kurczakiem
Leczo a`la Igraszki Losu z cukinią i bakłażanem Leczo z fasolki szparagowej Langosze wg Megg
Tokań z dziczyzny Halaszle - węgierski kociołek rybny Kiełbaski w ostrym sosie pomidorowym
Węgierska wariacja Gulasz wołowy z warzywami Wegetariański gulasz segedyński

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w konkursie Hortex! Przygotuj potrawę kuchni Ameryki Łacińskiej i wygraj cenne nagrody! Do wygrania jest robot Kitchen Aid w wybranym przez użytkownika kolorze oraz 5 nagród dodatkowych - nóż uniwersalny 20 cm Fiskars!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 
 Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane