Smażona Makrela

Makrela « poprzedni | następny »
Zgobisz

Arcymistrz Kuchni
Przepisy: 169
zdjęcia: 1 z 2
Smażona  Makrela
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Smaczne danie na piątkowy obiad.


trudność: łatwe
czas:

Smażona Makrela - SKŁADNIKI:

Smażona Makrela - PRZYGOTOWANIE:

► Makrele oczyścić, umyć, osuszyć ręcznikiem papierowym, posypać solą, pieprzem ziołowym, i skropić sokiem z cytryny / odstawić do lodówki na około 120 minut /. ► Ryby obtoczyć w rozkłóconym jajku. ► Na patelni na rozgrzanym tłuszczu ( masło pół na pół z margaryną ) smażyć około 7 - 8 minut z obu stron aż skórka nabierze złotego koloru. Mnie smakuje z moimi ulubionymi duszonymi warzywami.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Smażona Makrela  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Makrela
Smażona makrela Sałatka z tofu i makreli z puszki Makrela pieczona na dyni i papryce
Mus z wędzonej makreli z kawiorem Szczypiorkowa pasta z makreli Jarzynowa pasta/sałatka  z makrelą
Pasta z makreli z sosem Worcester Pomidorowa pasta z makreli Pasta z wędzonej makreli
Pasta z makreli 2 Pasta z makreli Pasta z makreli z majonezem Eli

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs -  Soki marzeń z sokowirówką Philips Konkurs - Soki marzeń z sokowirówką Philips

    Owocowe i warzywne, słodkie i kwaśne, kolorowe i energetyzujące takie właśnie są soki wyciskane ze świeżych warzyw i owoców. Zapewniają zdrowie, piękny wygląd i wysoką odporność. Jakie są Wasze wymarzone kompozycje sokowe? Podzielcie się z nami swoimi pomysłami!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert

 

Sonda

Jaką zupę lubisz najbardziej?

 
 Jaką zupę lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane