Strona główna smażona ryba w panierce z mąki

smażona ryba w panierce z mąki

Ryby « poprzedni | następny »
agata1722

Arcymistrz Kuchni
Przepisy: 518
zdjęcia: 1 z 1
smażona ryba w panierce z mąki
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Posolone kawałki ryby oprószyć mąką, obrumienić na rozgrzanym tłuszczu, odstawić aby doszły.


trudność: średnie
czas:

smażona ryba w panierce z mąki - SKŁADNIKI:

smażona ryba w panierce z mąki - PRZYGOTOWANIE:

Posolone kawałki ryby oprószyć mąką, obrumienić na rozgrzanym tłuszczu, odstawić aby doszły.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do smażona ryba w panierce z mąki (strona 1 z 1)  
Henia

Henia

2010-07-07 08:33
a gdzie mają dojść?! do przeistoczenia się gąbkę nasączoną tłuszczem?! Nastepna kompromitacja!
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Ryby
Śledzie w sosie musztardowym Klasyczny gulasz z małży Pyszny i szybki łosoś pieczony na patelni
Szwedzka sałatka śledziowa Śledzie z rodzynkami Rybne placuszki
Pomarańczowy stek z rekina Domowe paluszki rybne Miruna w sosie śmietankowo-koperkowym
Śledzie z ciecierzycą Filety śledziowe w zalewie Ośmiornica w ragout pomidorowym

Redakcja Gotuje

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane