Strona główna smażona ryba w panierce z mąki

smażona ryba w panierce z mąki

Ryby « poprzedni | następny »
agata1722

Arcymistrz Kuchni
Przepisy: 518
zdjęcia: 1 z 1
smażona ryba w panierce z mąki
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Posolone kawałki ryby oprószyć mąką, obrumienić na rozgrzanym tłuszczu, odstawić aby doszły.


trudność: średnie
czas:

smażona ryba w panierce z mąki - SKŁADNIKI:

smażona ryba w panierce z mąki - PRZYGOTOWANIE:

Posolone kawałki ryby oprószyć mąką, obrumienić na rozgrzanym tłuszczu, odstawić aby doszły.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do smażona ryba w panierce z mąki (strona 1 z 1)  
Henia

Henia

2010-07-07 08:33
a gdzie mają dojść?! do przeistoczenia się gąbkę nasączoną tłuszczem?! Nastepna kompromitacja!
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Ryby
Jajeczne carpaccio z krewetkami Pasta z makreli i anchois Pstrąg pieczony z masłem czosnkowym
Pasta z wędzonej makreli i warzyw Flądra pod pierzynka Łosoś norweski w marynacie śliwkowej
Pstrąg łososiowy zaplatany w cieście francuskim Sajgonki z krewetkami Pizza z tuńczykiem i kukurydzą (bez drożdży)
Razowe spaghetti z pikantnymi krewetkami Śledzie w musztardzie Galantyna z sandacza

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w konkursie Hortex! Przygotuj potrawę kuchni Ameryki Łacińskiej i wygraj cenne nagrody! Do wygrania jest robot Kitchen Aid w wybranym przez użytkownika kolorze oraz 5 nagród dodatkowych - nóż uniwersalny 20 cm Fiskars!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 
 Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane