Strona główna smażona ryba w panierce z mąki

smażona ryba w panierce z mąki

Ryby « poprzedni | następny »
agata1722

Arcymistrz Kuchni
Przepisy: 518
zdjęcia: 1 z 1
smażona ryba w panierce z mąki
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Posolone kawałki ryby oprószyć mąką, obrumienić na rozgrzanym tłuszczu, odstawić aby doszły.


trudność: średnie
czas:

smażona ryba w panierce z mąki - SKŁADNIKI:

smażona ryba w panierce z mąki - PRZYGOTOWANIE:

Posolone kawałki ryby oprószyć mąką, obrumienić na rozgrzanym tłuszczu, odstawić aby doszły.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do smażona ryba w panierce z mąki (strona 1 z 1)  
Henia

Henia

2010-07-07 08:33
a gdzie mają dojść?! do przeistoczenia się gąbkę nasączoną tłuszczem?! Nastepna kompromitacja!
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Ryby
Czarny makaron Eli z krewetkami Ryżowy makaron w sosie łososiowo-serkowym Łosoś ze szpinakiem i śmietaną
Pieczony łosoś na dwa sposoby Makaron z wędzonym łososiem i szpinakiem Łososiowe jajka wiosenne
Szczupak w zalewie octowej Kanapki z łososiem, jajkiem i sezonowymi  ziołami Kalmary faszerowane łososiem w sosie ziołowym
Sałatka ryżowa Eli z wędzonym łososiem Makaron pod musztardowym beszamelem Wielkanocne jajka z łososiem

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Wiosenne przebudzenie Konkurs - Wiosenne przebudzenie

    Przygotuj dowolną wiosenną potrawę, ciasto lub deser, która Twoim zdaniem zasługuje na miano królowej wiosny. Wygraj atrakcyjne nagrody. Nagrodą główna jest telefon: Nokia Lumia 530 Dual SIM!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Twoje ulubione słodkości wielkanocne to:

 
 Twoje ulubione słodkości wielkanocne to:

 

Ostatnio komentowane