Smażona wątróbka

Kurczak « poprzedni | następny »
carmen1051 - Przepis na: Smażona wątróbka offline

Mistrz Kuchni
Przepisy: 115
Smażona wątróbka
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Smaczne i porzywne danie.


trudność: łatwe
czas:

Smażona wątróbka - SKŁADNIKI:

Smażona wątróbka - PRZYGOTOWANIE:

Jabłko obieramy i kroimy w plasterki. Przesmażamy na rozgrzanym oleju. Cebule obieramy i kroimy w kostkę. Smażymy ją aż sie zeszkli. Wątrubkę dokładnie myjemy i kroimy na mniejsze części. Smażymy na oleju razem z cebula i jabłkiem. Kiedy wątróbka bedzie miekka zmiejszyc ogien i dusic ok 15 minut na wolnym ogniu. Doprawic przyprawami np. solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Smażona wątróbka  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Kurczak
Fasolka szparagowa z kurczakiem Sałatka z polędwiczkami z kurczaka Sałatka z kurczakiem i pomidorami
Udka z kurczaka z cebulą i marchewką Kurczak po meksykańsku ostry Pieczony kurczak po polsku
Roladki drobiowe z brokułami Kurczak z ananasem i ryżem Filet z kurczaka zapiekany z morelami
Kurczak z cukinią i pomidorkami koktajlowymi Panierowana pierś z kurczaka Kurczak  według Patrycji

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Twoja ulubiona odmiana śliwek to:

 
 Twoja ulubiona odmiana śliwek to:

głosuj
 

Ostatnio komentowane