Smażona wątróbka

Kurczak « poprzedni | następny »
carmen1051 - Przepis na: Smażona wątróbka offline

Mistrz Kuchni
Przepisy: 115
Smażona wątróbka
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Smaczne i porzywne danie.


trudność: łatwe
czas:

Smażona wątróbka - SKŁADNIKI:

Smażona wątróbka - PRZYGOTOWANIE:

Jabłko obieramy i kroimy w plasterki. Przesmażamy na rozgrzanym oleju. Cebule obieramy i kroimy w kostkę. Smażymy ją aż sie zeszkli. Wątrubkę dokładnie myjemy i kroimy na mniejsze części. Smażymy na oleju razem z cebula i jabłkiem. Kiedy wątróbka bedzie miekka zmiejszyc ogien i dusic ok 15 minut na wolnym ogniu. Doprawic przyprawami np. solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Smażona wątróbka  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Kurczak
Mięso z kurczaka z cukinią i grzybami Mięso z kurczaka w majonezowej panierce Pałki z kurczaka z sosem
Pierś z kurczaka z bazylią i musztardą Kukurydziane skrzydełka Pieczone skrzydełka z kurczaka
Udko z kurczaka w majonezowo-czosnkowej marynacie Drobiowa rolada z ogórkiem i pieczarkami Grillowane piersi z kurczaka
Udka w panierce z płatków Placki z kurczaka z brokułem i słonecznikiem Czosnkowo-tymiankowy kurczak

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert offline

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj
 

Ostatnio komentowane