anulkadh

anulkadh

Złoty Ekspert
[Przepisów: 679]

Smażone pangi z ziołami

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Panna z ziołami stanie się aromatyczną i lekka potrawa. Polecam podawać z ziemniakami i surówka z pekińskiej.

Smażone pangi z ziołami

Składniki:

Smażone pangi z ziołami

 

Sposób przygotowania:

Smażone pangi z ziołami
Rybę rozmrozić i osuszyć, w miseczce wymieszać bazylię. Rozmaryn i koperek.Rybę delikatnie skropić sokiem z cytryny i przyprawić solą. Natrzeć mieszanka ziół. Jaja roztrzepać rybę namoczyć w jajku i dokładnie obtoczyć w bułce tartej. Olej rozgrzać i smażyć rybę na złoty kolor z obu stron. Rybę należy smażyć zaraz przed podaniem.

Tagi:

tarta