marietta

marietta

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 2157]

Sok marchewkowo-buraczany.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 1

Buraki oczyścić,opłukać w bieżącej wodzie.Marchewki ostrugać,o- -płukać i pokroić na mniejsze kawałki.Przepuścić w sokowirówce na sok.

Sok marchewkowo-buraczany.

Składniki:

Sok marchewkowo-buraczany.

 

Sposób przygotowania:

Sok marchewkowo-buraczany.
Buraki oczyścić,obrać,opłukać pod kranem z bieżącą wodą oraz
przekroić na połówki lub ćwiartki.Marchewki ostrugać cienko i opłu-
-kać również jak i pokroić na mniejsze kawałki.Przepuścić warzywa
w sokowirówce na sok,można też dosłodzić jak się chce.Wymieszać.Sok podawać w małych szklaneczkach koktajlowych bądź zwykłych dużych.