sos belgijski

Sosy « poprzedni | następny »
muminka - Przepis na: sos belgijski offline

Starszy Kucharz
Przepisy: 36
sos belgijski
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

s.o.s. b.e.l.g.i.j.s.k.i.


trudność: łatwe
czas:

sos belgijski - SKŁADNIKI:

  • 1cebula
  • 5dużych łyżek majonezu
  • 3duże łyżki keczupu
  • 1łyżka octu
  • sól
  • pieprz

sos belgijski - PRZYGOTOWANIE:

cebulę drobno siekamy w kosteczkę. Wkładamy do miski i dodajemy ocet. Zostawiamy ją na 5min żeby puściła sok. Po 5minutach dodajemy majonez, keczup i dokładnie mieszamy. Na koniec przyprawiamy solą i pieprzem


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do sos belgijski  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Sosy
Sos grzybowo-śmietanowy Sos ze świeżych podgrzybków Jogurtowy sos z zielonym pesto
Sos a'la vinegret do sałatek Sos pomidorowy z dynią Sos pomidorowy do słoików a’la ketchup
Sos potrawkowy wg Babci Florentyny Domowy sos czosnkowy Sos mięsno - dyniowy do makaronu
Gulaszowe z indyka w lubczykowym sosie Kotlety z mielonego z ryżem + sos grzybowy Paprykowa pasta ajwar

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj
 

Ostatnio komentowane