sos belgijski

Sosy « poprzedni | następny »
muminka - Przepis na: sos belgijski offline

Starszy Kucharz
Przepisy: 36
sos belgijski
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

s.o.s. b.e.l.g.i.j.s.k.i.


trudność: łatwe
czas:

sos belgijski - SKŁADNIKI:

  • 1cebula
  • 5dużych łyżek majonezu
  • 3duże łyżki keczupu
  • 1łyżka octu
  • sól
  • pieprz

sos belgijski - PRZYGOTOWANIE:

cebulę drobno siekamy w kosteczkę. Wkładamy do miski i dodajemy ocet. Zostawiamy ją na 5min żeby puściła sok. Po 5minutach dodajemy majonez, keczup i dokładnie mieszamy. Na koniec przyprawiamy solą i pieprzem


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do sos belgijski  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Sosy
Gulaszowe z indyka w lubczykowym sosie Kotlety z mielonego z ryżem + sos grzybowy Paprykowa pasta ajwar
Klasyczny sos borowikowy Indyjski sos do potraw Sos pigwowy do mięsa
Staropolski sos tatarski Sos wybitnie serowy Sos grzybowy - kurkowy
Szybki keczup domowy z pomidorów malinowych Konfitura z czerwonej cebuli Sos pieczarkowy na masełku

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem! Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem!

    Kuchnia polska nie ma sobie równych. Rozgrzewający kapuśniak, pierogi czy tradycyjny schabowy to smaki, które kocha każdy Polak. Jakie jest Wasze spojrzenie na kuchnię polską? Pochwalcie się sprawdzonymi recepturami. Do wygrania zaproszenia do restauracji Folk Gospoda!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert online

 
 
 

Sonda

Z dyni najczęściej przyrządzam:

 
 Z dyni najczęściej przyrządzam:

głosuj
 

Ostatnio komentowane