Sos neapolitański

Lady Marmolada

Srebrny Ekspert
Przepisy: 1098
Sos neapolitański
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Sos neapolitański


trudność: łatwe
czas:

Sos neapolitański - SKŁADNIKI:

Sos neapolitański - PRZYGOTOWANIE:


Aby przygotować pyszny sos neapolitański, należy czosnek zeszklić na oleju, dodać pomidory, koncentrat, gotować około 30 minut. Przyprawić solą, pieprzem, cukrem i bazylią do smaku.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Sos neapolitański  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Warzywa
Roladki schabowe duszone w sosie cebulowym z kaszą Torcik fasolowy z bitą śmietaną A'la bigos z brukselki
Serowe scones z cebulą Chlebek Eli z suszonymi pomidorami i bazylią Chlebek Eli z dynią i orzechami włoskimi
Bułeczki  śniadaniowe paprykowe kasza kuskus z boczkiem i warzywami Papryka konserwowa z cebulą
Żółte cebularze lubelskie Dyniówka z makaronem ryżowym Smażona papka ziemniaczana mojego syna

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs -  Soki marzeń z sokowirówką Philips Konkurs - Soki marzeń z sokowirówką Philips

    Owocowe i warzywne, słodkie i kwaśne, kolorowe i energetyzujące takie właśnie są soki wyciskane ze świeżych warzyw i owoców. Zapewniają zdrowie, piękny wygląd i wysoką odporność. Jakie są Wasze wymarzone kompozycje sokowe? Podzielcie się z nami swoimi pomysłami!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Sonda

Jaką zupę lubisz najbardziej?

 
 Jaką zupę lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane