Sos neapolitański

Lady Marmolada

Srebrny Ekspert
Przepisy: 1098
Sos neapolitański
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Sos neapolitański


trudność: łatwe
czas:

Sos neapolitański - SKŁADNIKI:

Sos neapolitański - PRZYGOTOWANIE:


Aby przygotować pyszny sos neapolitański, należy czosnek zeszklić na oleju, dodać pomidory, koncentrat, gotować około 30 minut. Przyprawić solą, pieprzem, cukrem i bazylią do smaku.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Sos neapolitański  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Warzywa
Buraczki z kminkiem w zalewie na zimę Pulpety z ciecierzycy w sosie pomidorowym Kotlety ryżowe z papryką i serem
Łosoś Eli w cieście fillo Pasta ze szpinaku i ciecierzycy Pasta z czerwonej soczewicy
Bakłażan nadziewany kaszą owsianą Bakłażan duszony z szynką ziołami i cydrem Marchewkowe leniwe / kopytka
Kuskus z cukinią Pszenny chleb z soczewicą Zakąska z szparagów

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w konkursie Hortex! Przygotuj potrawę kuchni Ameryki Łacińskiej i wygraj cenne nagrody! Do wygrania jest robot Kitchen Aid w wybranym przez użytkownika kolorze oraz 5 nagród dodatkowych - nóż uniwersalny 20 cm Fiskars!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 
 Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane