Sos neapolitański

Lady Marmolada - Przepis na: Sos neapolitański offline

Srebrny Ekspert
Przepisy: 1098
Sos neapolitański
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Sos neapolitański


trudność: łatwe
czas:

Sos neapolitański - SKŁADNIKI:

Sos neapolitański - PRZYGOTOWANIE:


Aby przygotować pyszny sos neapolitański, należy czosnek zeszklić na oleju, dodać pomidory, koncentrat, gotować około 30 minut. Przyprawić solą, pieprzem, cukrem i bazylią do smaku.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Sos neapolitański  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Warzywa
Deser z dynią w stylu fit Lekki krem z dyni Coleslaw biało-czerwony
Gołąbki z mięsem i pieczarkami na parze Kalafior w sosie czosnkowym Zupa z żółtej cukinii z ryżem
Podwójnie dyniowy chleb na zakwasie Cynamonowe muffinki z dynią Dyniowa panna cotta
Krążki cukiniowe z grzybami leśnymi Jesienna zapiekanka makaronowa Omlecik z czarną fasolą i serem

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem! Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem!

    Kuchnia polska nie ma sobie równych. Rozgrzewający kapuśniak, pierogi czy tradycyjny schabowy to smaki, które kocha każdy Polak. Jakie jest Wasze spojrzenie na kuchnię polską? Pochwalcie się sprawdzonymi recepturami. Do wygrania zaproszenia do restauracji Folk Gospoda!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert online

 
 
 

Sonda

Z dyni najczęściej przyrządzam:

 
 Z dyni najczęściej przyrządzam:

głosuj
 

Ostatnio komentowane