Sos tatarski do jajek

Przepis redakcyjny
Sos tatarski do jajek
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Jajka gotujemy na twardo, obieramy i kroimy w drobniutką kosteczkę. Paprykę, grzybki i ogórki również siekamy na drobniutkie częśc


trudność: łatwe
czas:

Sos tatarski do jajek - SKŁADNIKI:

  • 5 jajek,
  • mały słoiczek marynowanych grzybków,
  • 1 czerwona papryka,
  • 4 ogórki konserwowe,
  • 3 łyżki kwaśnej śmietany,
  • 3 łyżki majonezu,
  • łyżka chrzanu,
  • pieprz,
  • sól

Sos tatarski do jajek - PRZYGOTOWANIE:

Jajka gotujemy na twardo, obieramy i kroimy w drobniutką kosteczkę. Paprykę, grzybki i ogórki również siekamy na drobniutkie części. Dodajemy majonez, śmietanę, chrzan, pieprz i sól. Wszystko dokładnie mieszamy. Podajemy jako dodatek do jaj.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Sos tatarski do jajek  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Kuchnia polska
Domowy ocet jabłkowy Pierogi z jagodami i migdałami Drożdżowy chleb z sokiem pomarańczowym
Domowe bułki grahamki Pieczony kurczak po polsku Domowe korniszony
Fasolka po bretońsku z cząbrem  Kurczak pieczony w całości z warzywami Consomme z bażanta z kurkami
Zwijane drożdżówki z jagodami Gołąbki w młodej kapuście Kopytka z bułką na maśle

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Jakie grzyby lubisz najbardziej?

 
 Jakie grzyby lubisz najbardziej?

głosuj
 

Ostatnio komentowane