Sos tatarski do jajek

Przepis redakcyjny
Sos tatarski do jajek
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Jajka gotujemy na twardo, obieramy i kroimy w drobniutką kosteczkę. Paprykę, grzybki i ogórki również siekamy na drobniutkie częśc


trudność: łatwe
czas:

Sos tatarski do jajek - SKŁADNIKI:

Sos tatarski do jajek - PRZYGOTOWANIE:

Jajka gotujemy na twardo, obieramy i kroimy w drobniutką kosteczkę. Paprykę, grzybki i ogórki również siekamy na drobniutkie części. Dodajemy majonez, śmietanę, chrzan, pieprz i sól. Wszystko dokładnie mieszamy. Podajemy jako dodatek do jaj.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Sos tatarski do jajek  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Kuchnia polska
Kapusta z grochem boczkiem i ziemniakami Tradycyjne zimne nóżki  Chrust albo faworki
Pierniczki dla niecierpliwych Rosół drobiowo - wołowy Groch z kapustą
Krucho - drożdżowe paszteciki z kapustą i grzybami Zupa szczawiowa z kurczakiem Kotlety mielone z żółtym serem
Winny bigos z suszonymi śliwkami Kapusta słodko kwaśna Bigos myśliwski

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w konkursie Hortex! Przygotuj potrawę kuchni Ameryki Łacińskiej i wygraj cenne nagrody! Do wygrania jest robot Kitchen Aid w wybranym przez użytkownika kolorze oraz 5 nagród dodatkowych - nóż uniwersalny 20 cm Fiskars!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 
 Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane