Strona główna Sos z serków topionych do wszystkiego

Sos z serków topionych do wszystkiego

Sosy « poprzedni | następny »
Persik

Srebrny Ekspert
Przepisy: 1125
Sos z serków topionych do wszystkiego
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

dobre do makaronu i nie tylko sami decydujecie jaki smak chcecie mieć


trudność: łatwe
czas:

Sos z serków topionych do wszystkiego - SKŁADNIKI:

  • 300-400 mililitrów bulionu
  • 4 -5 serków topionych(mogą być różne w smaku)

Sos z serków topionych do wszystkiego - PRZYGOTOWANIE:

bulion podgrzewamy wrzucamy serki topione i dalej podgrzewamy tak długo aż serki się rozpuszczą cały czas mieszając bulion i serki muszą połączyć się w jednolitą masę i gotowe proste łatwe


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Sos z serków topionych do wszystkiego (strona 1 z 1)  
misia53

misia53

2009-04-01 18:44
Też robię tylko z mniej serków.Zupa też jest dobra zaciągana serkiem.
Bardzo,bardzo polecam!
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Sosy
Sos pomidorowy z serkiem Pulpety w słonecznikowym sosie z makaronem Sałatka z sosem limonkowo- jogurtowym
Lemon curd, krem cytrynowy Dip z sosem sojowym Dip z przyprawą gyros
Dip czosnkowo- orzechowy Sos pieczarkowy Sos z podsmażaną cebulką i zrazami
Lekki sos na maśle  Domowy sos do pizzy Pyszny sos grzybowy

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w kolejnej edycji Konkursu Podróż kulinarna z Hortex! Przygotuj potrawę inspirowaną kuchnią śródziemnomorską (chorwacką, hiszpańską, portugalską) i wygraj Kitchen Aid w dowolnie wybranym kolorze lub inne atrakcyjne nagrody!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane