Strona główna Sos z serków topionych do wszystkiego

Sos z serków topionych do wszystkiego

Sosy « poprzedni | następny »
Persik - Przepis na: Sos z serków topionych do wszystkiego offline

Srebrny Ekspert
Przepisy: 1125
Sos z serków topionych do wszystkiego
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

dobre do makaronu i nie tylko sami decydujecie jaki smak chcecie mieć


trudność: łatwe
czas:

Sos z serków topionych do wszystkiego - SKŁADNIKI:

  • 300-400 mililitrów bulionu
  • 4 -5 serków topionych(mogą być różne w smaku)

Sos z serków topionych do wszystkiego - PRZYGOTOWANIE:

bulion podgrzewamy wrzucamy serki topione i dalej podgrzewamy tak długo aż serki się rozpuszczą cały czas mieszając bulion i serki muszą połączyć się w jednolitą masę i gotowe proste łatwe


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Sos z serków topionych do wszystkiego (strona 1 z 1)  
misia53

misia53
offline

2009-04-01 18:44
Też robię tylko z mniej serków.Zupa też jest dobra zaciągana serkiem.
Bardzo,bardzo polecam!
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Sosy
Sos grzybowo-śmietanowy Sos ze świeżych podgrzybków Jogurtowy sos z zielonym pesto
Sos a'la vinegret do sałatek Sos pomidorowy z dynią Sos pomidorowy do słoików a’la ketchup
Sos potrawkowy wg Babci Florentyny Domowy sos czosnkowy Sos mięsno - dyniowy do makaronu
Gulaszowe z indyka w lubczykowym sosie Kotlety z mielonego z ryżem + sos grzybowy Paprykowa pasta ajwar

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert offline

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj
 

Ostatnio komentowane