Spaghetti z rybą

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

pyszne spaghetti z rybą-palce lizać mmm

Spaghetti z rybą

Składniki:

Spaghetti z rybą

 

  • Składniki:
  • Makaron spaghetti 1000g
  • Przecier pomidorowy 250g
  • Ser twardy 250g
  • Oliwa
  • Ryba pieczona bez ości

Sposób przygotowania:

Spaghetti z rybą
Przygotowanie:
Makaron ugotować,przelać zimną wodą,polać oliwą i wstawić do nagrzanego piekarnika.Kiedy będzie gorący,wymieszać z koncentratem pomidorowym i obraną z ości i podzieloną na części rybą smażoną
Po wyporcjowaniu potrawę posypać twardym,tartym serem.Zamiast ryby można dodać szynkę pokrajaną w paski lub kostkę,albo grzyby gotowane.
Makaron w ten sposób przyrządzany jest wielkim przysmakiem i popularną potrawą Włochów.