Strona główna Sposób na przypalanie się masła

Sposób na przypalanie się masła

Porady « poprzedni | następny »
Margaretkaw - Porady kulinarne: Sposób na przypalanie się masła

Mistrz Kuchni
Artykuły: 18
zdjęcia: 1 z 1
Sposób na przypalanie się masła
oceń:  
ocena: 4/5
głosów: 1

Jak uniknąć przypalającego się masła?


Zdarza nam się robić potrawę na maśle i wówczas trzeba bardzo pilnować, żeby masło się nam nie przypaliło. Jest na to sposób. Nalezy mianowicie domasła dodać szczptę soli oraz pół łyżeczki oleju. Taka ilość oleju nie wpłynie na smak potrawy, a na pewno nie dopuści do przypalenia masła. Stosowałam już kilka razy i zawsze z pozytywnym skutkiem.

Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Sposób na przypalanie się masła  
Brak komentarzy. Dodaj pierwszy komentarz!

Redakcja Gotuje

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane