Strona główna Sposób na przypalanie się masła

Sposób na przypalanie się masła

Porady « poprzedni | następny »
Margaretkaw - Porady kulinarne: Sposób na przypalanie się masła

Mistrz Kuchni
Artykuły: 18
zdjęcia: 1 z 1
Sposób na przypalanie się masła
oceń:  
ocena: 4/5
głosów: 1

Jak uniknąć przypalającego się masła?


Zdarza nam się robić potrawę na maśle i wówczas trzeba bardzo pilnować, żeby masło się nam nie przypaliło. Jest na to sposób. Nalezy mianowicie domasła dodać szczptę soli oraz pół łyżeczki oleju. Taka ilość oleju nie wpłynie na smak potrawy, a na pewno nie dopuści do przypalenia masła. Stosowałam już kilka razy i zawsze z pozytywnym skutkiem.

Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Sposób na przypalanie się masła  
Brak komentarzy. Dodaj pierwszy komentarz!

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Wiosenne przebudzenie Konkurs - Wiosenne przebudzenie

    Przygotuj dowolną wiosenną potrawę, ciasto lub deser, która Twoim zdaniem zasługuje na miano królowej wiosny. Wygraj atrakcyjne nagrody. Nagrodą główna jest telefon: Nokia Lumia 530 Dual SIM!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Którą z tych sałatek lubisz najbardziej?

 
 Którą z tych sałatek lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane