klaudia123

klaudia123

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 88]

Surówka z kapusty pekińskiej

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 8
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Surówka z kapusty pekińskiej znakomicie pasuje do niedzielnego obiadu. Zasmakuje wszystkim dzieciom i dorosłym.

Surówka z kapusty pekińskiej

Składniki:

Surówka z kapusty pekińskiej

 

Sposób przygotowania:

Surówka z kapusty pekińskiej
Kapustę pekińską pokrój drobno. Marchewkę obierz , umyj i osusz. Następnie zetrzyj marchew na tarce na oczkach jarzynowych. Jabłko obierz i również zetrzyj na tarce na oczkach jarzynowych. Wszystko razem wymieszaj, następnie dodaj sól, pieprz i majonez. Jeszcze raz wszystko razem wymieszaj. Pozostaw w lodówce na chwilę.

Tagi:

kapusta