Strona główna Surówka z kapusty włoskiej

Surówka z kapusty włoskiej

Lechu - Przepis na: Surówka z kapusty włoskiej offline

Szef Kuchni
Przepisy: 54
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Surówka z kapusty włoskiej
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Wymieszać olej z sokiem z cytryny, przyprawić solą i cukrem. Kapustę umyć drobno poszatkować ...


danie wegetariańskie
trudność: łatwe
czas:

Surówka z kapusty włoskiej - SKŁADNIKI:

  • 1 mała główka kapusty
  • 1 cebula
  • 1 jabłko
  • 1 burak lub ź szklanki soku z kwaszonych buraków
  • 4 łyżki oleju sojowego
  • sok z cytryny
  • sól
  • cukier

Surówka z kapusty włoskiej - PRZYGOTOWANIE:

Wymieszać olej z sokiem z cytryny, przyprawić solą i cukrem. Kapustę umyć drobno poszatkować. Obraną cebulę i jabłko drobno posiekać, dodać do surówki. Wymieszać surówkę z sokiem z kwaszonych buraków lub dodać obrany i starty na tarce o małych otworach burak. Sprawdzić smak i ewentualnie przyprawić solą, cukrem i sokiem z kwaszonych buraków.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Surówka z kapusty włoskiej (strona 1 z 1)  
Glumanda

Glumanda
offline

2009-04-06 23:26
To zdjecie, nie ma nic wspolnego z podanym przepisem..:(
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Szybkie i smaczne
Pasta jajeczna z kurkumą Krem z dyni z imbirem Placki cukiniowo-paprykowe
Kopytka z masełkiem Domowy krem kokosowy Pomidorowe śniadanko z grzankami i jajkiem
Farfalle z jajkiem Dżem z mirabelek z wanilią Panierowana pierś z kurczaka
Francuskie rożki z brzoskwiniami Potrawka z cukinii i pomidorów Chlebowe mini pizze

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Twoja ulubiona odmiana śliwek to:

 
 Twoja ulubiona odmiana śliwek to:

głosuj
 

Ostatnio komentowane