Strona główna Surówka z pekińskiej z koperkiem

Surówka z pekińskiej z koperkiem.

Surówki « poprzedni | następny »
nieuchwytna offline

Arcymistrz Kuchni
Przepisy: 328
zdjęcia: 1 z 1
Surówka z pekińskiej z koperkiem.
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Szybka i prosta surówka obiadowa


danie wegetariańskie
trudność: łatwe
czas:

Surówka z pekińskiej z koperkiem. - SKŁADNIKI:

  • mały kawałek kapusty pekińskiej
  • pół małej czerwonej papryki
  • kawałek ogórka świeżego
  • 3 małe korniszony
  • 2-3 gałązki koperku
  • sos sałatkowy czosnkowo-ziołowy
  • po 3 łyżki wody i oleju

Surówka z pekińskiej z koperkiem. - PRZYGOTOWANIE:

1. Kapustę siekamy i wrzucamy do miski. Paprykę i ogórka kroimy w kostkę i dodajemy do kapusty. 2. Korniszony kroimy w plasterki i dorzucamy do miski. 3. Koperek myjemy, otrzepujemy z nadmiaru wody i siekamy, a następnie dodajemy do pozostałych składników. Wszystko mieszamy. 4. Do małej miseczki wlewamy wodę i olej, dodajemy sos sałatkowy, mieszamy i wlewamy do surówki, po czym ponownie dokładnie mieszamy. Podajemy od razu.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Surówka z pekińskiej z koperkiem.  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Surówki
Jesienna surówka Surówka z kapusty pekińskiej i dyni Surówka z marchewki,jabłka i pietruszki
Surówka z kapusty pekińskiej z kiszonym ogórkiem Surówka z porem i pomidorem Surówka z porem i marchewką
Czerwona kapusta do obiadu Surówka z oliwkami Obiadowa surówka z kapusty pekińskiej
Surówka z pekinki do mielonych kotletów Surówka z kapusty i kalarepy Surówka z marchewki i jabłuszka

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Przekąski z charakterem Konkurs - Przekąski z charakterem

    Niewielkie i słodkie, kuszące i słone lub niebanalne z dodatkiem pikanterii - przekąski! Choć nie grzeszą swym rozmiarem, charakteru odmówić im nie można. Które z nich podjadacie najczęściej? Zapraszamy do konkursu! Do wygrania książki Agnieszki Maciąg!

  • Konkurs - Twój przepis na świąteczne mięso w Przyjaciółce! Konkurs - Twój przepis na świąteczne mięso w Przyjaciółce!

    Jesteś mistrzem w pieczeniu świątecznych mięs? Mięsa faszerowane, domowe wędliny i pasztety to od zawsze Twoja mocna strona? Jeśli tak, zapraszamy do konkursu! Do wygrania publikacja Twojego przepisu w magazynie Przyjaciółka oraz dodatkowe wirtuale!

1 2 3
 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 

Sonda

Co najczęściej jesz na śniadanie?

 
 Co najczęściej jesz na śniadanie?

głosuj
 

Ostatnio komentowane