jaNina

jaNina

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1175]

Surówka żurawinowo- nasturcjowa.

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 4

To niezwykle zdrowa surówka zawierająca naturalne antybiotyki.

Surówka żurawinowo- nasturcjowa. Więcej zdjęć (4)

Składniki:

Surówka żurawinowo- nasturcjowa.

 

 

Sposób przygotowania:

Surówka żurawinowo- nasturcjowa.
Oczyszczone liście kapusty oraz nasturcji kroimy drobno, dodajemy żurawinę, sok z cytryny, miód i starte jabłko.
Mieszamy, doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Podajemy w miseczkach udekorowanekwiatami nasturcji.
Surówka żurawinowo- nasturcjowa.
Kroimy liście kapusty i nasturcji na drobne cześci.
Surówka żurawinowo- nasturcjowa.
Dodajemy miód, starte jabłko i sok wycisnięty z 1 cytryny
Surówka żurawinowo- nasturcjowa.
Dodajemy suszoną żurawinę ,mieszamy i doprawiamy surówke do smaku.