pinecha

pinecha

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 98]

Szczupak z grilla

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Rybę układamy na folii obficie posypujemy solą i pieprzem.

 Szczupak z grilla

Składniki:

Szczupak z grilla

 

  • 1 szczupaczek (wiadomo że wypatroszony i oskrobany),
  • masło,
  • szczypiorek,
  • sól,
  • pieprz ziołowy,
  • ząbek czosnku,
  • folia aluminiowa.

Sposób przygotowania:

Szczupak z grilla
Rybę układamy na folii obficie posypujemy solą i pieprzem. Do środka wkładamy masełko, szczypiorek, ząbek czosnku i zawijamy folie. Grillujemy około 15 minut na średnim żarze.



http://gotujmy.p2a.pl/viewtopic.php?pid=24#p24