mooooon

mooooon

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 168]

szpinakowy sos/dip

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

szpinakowy sos / dip do dań

szpinakowy sos/dip

Składniki:

szpinakowy sos/dip

 

  • 1 opakowanie szpinaku mrożonego
  • 3 zupki jarzynowe z paczki
  • 2 śmietany
  • 1 cebula
  • majonez

Sposób przygotowania:

szpinakowy sos/dip
Rozmroź szpinak i odsącz. Pokrój drobno. Włóż go do dużej miski. Dolej do niego śmietanę i 1 szklankę majonezu. Posiekaj cebulę i dodaj do masy. Przygotuj proszek z zupek jarzynowych. Wsyp je do małego garnuszka. Zalej wrzątkiem, zostaw go na ok 3 minuty. Odlej wodę i dodaj ją do sosu. Dokładnie wszystko wymieszaj. Dip jest gotowy do spożycia

Tagi:

szpinak dip sosy