Szynka bez kości

laura100

Arcymistrz Kuchni
Przepisy: 287
Szynka bez kości
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Swojska szyneczka takiej nie kupimy


trudność: łatwe
czas:

Szynka bez kości - SKŁADNIKI:

Szynka bez kości - PRZYGOTOWANIE:

Szynkę umyć i włożyc do garnka. Zalać wodą tak aby była przykryta. Włoszczyznę obrać,umyć i dodać do szynki.Wrzucić przyprawy i całośc gotować pod przykryciem na małym ogniu, około 1,5 godzinki.Ugotowaną szynkę wyjąć z garnka i ostudzić. Posmarować ją musztardą i posypać rozdrobnionym chlebkiem.Ułożyć na folii aluminowej ,wstawic do piekarnika na ruszt i piec w tem 225 stopni przez 15 minut .


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Szynka bez kości  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Dodatki do potraw
Krem rafaello z ciecierzycy Makaron z boczkiem i żurawiną Fasolka szparagowa z papryką i ciecierzycą
Pasta kanapkowa z jaglanki i suszonych pomidorów Sałatkowy dip z curry Kanapkowa pasta z curry i łososiem
Kotlety ryżowe z papryką i serem Pasta z czerwonej soczewicy  Sałatka z brązowego ryżu z biała kapustą
Chrzanowe masełko ze szczypiorkiem Smarowidło babuni z wątróbką  Pasta z makreli i anchois

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w konkursie Hortex! Przygotuj potrawę kuchni Ameryki Łacińskiej i wygraj cenne nagrody! Do wygrania jest robot Kitchen Aid w wybranym przez użytkownika kolorze oraz 5 nagród dodatkowych - nóż uniwersalny 20 cm Fiskars!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 
 Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane