Szynka bez kości

laura100

Arcymistrz Kuchni
Przepisy: 287
Szynka bez kości
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Swojska szyneczka takiej nie kupimy


trudność: łatwe
czas:

Szynka bez kości - SKŁADNIKI:

Szynka bez kości - PRZYGOTOWANIE:

Szynkę umyć i włożyc do garnka. Zalać wodą tak aby była przykryta. Włoszczyznę obrać,umyć i dodać do szynki.Wrzucić przyprawy i całośc gotować pod przykryciem na małym ogniu, około 1,5 godzinki.Ugotowaną szynkę wyjąć z garnka i ostudzić. Posmarować ją musztardą i posypać rozdrobnionym chlebkiem.Ułożyć na folii aluminowej ,wstawic do piekarnika na ruszt i piec w tem 225 stopni przez 15 minut .


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Szynka bez kości  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Dodatki do potraw
Sos jogurtowo - majonezowy Serek topiony domowy Domowe cebulaki
Domowe Chlebki Naan Domowy serek z jogurtu greckiego Prażona cebulka
Marchewka z groszkiem Surówka z pekinki na kolorowo Pasta z rzeżuchą i chrzanem
Sos tatarski - do jajek i mięs Szybka pasta jajeczna Pieczone ziemniaczki z papryką i tymiankiem

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Wiosenne przebudzenie Konkurs - Wiosenne przebudzenie

    Przygotuj dowolną wiosenną potrawę, ciasto lub deser, która Twoim zdaniem zasługuje na miano królowej wiosny. Wygraj atrakcyjne nagrody. Nagrodą główna jest telefon: Nokia Lumia 530 Dual SIM!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Którą z tych sałatek lubisz najbardziej?

 
 Którą z tych sałatek lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane