Tatar koperkowy

Wołowina « poprzedni | następny »
pacpaw - Przepis na: Tatar koperkowy offline

Platynowy Ekspert
Przepisy: 1428
zdjęcia: 1 z 4 Strzałka
Tatar koperkowy
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

tatar z mięsa wołowego z dodatkiem świeżego koperku


trudność: łatwe
czas:

Tatar koperkowy - SKŁADNIKI:

  • skrzydło wołowe 40 dag
  • koperek siekany 2 łyżki
  • oliwa 1 łyżeczka
  • sól do smaku
  • pieprz kolorowy świeżo zmielony do smaku
  • żółtko 1

Tatar koperkowy - PRZYGOTOWANIE:

Skrzydło wołowe mielę w maszynce do mięsa. Zmieloną wołowinę przyprawiam do smaku solą oraz świeżo zmielonym pieprzem. Dodaje posiekany koperek oraz oliwę. Wszystko dokładnie mieszam wyrabiając składniki z mięsem. Tak przygotowany tatar podaję z żółtkiem jajka. Smacznego.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Tatar koperkowy  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Wołowina
Gulasz tatarski Gołąbki wołowe z dodatkiem kardamonu  Rozbef wołowy w sosie chimichurri
Pieczeń rzymska z jajkiem podpiekana w sosie pomid Papryka faszerowana na ostro Wołowe zawijańce w pomidorach gotowane na parze
Kotlety mielone z suszonymi grzybami Lasagne z kapustą pekińską i wołowiną Taco Bravo i inne
Włoskie pulpety Tureckie kofty z wołowiny Pasta do chleba z wołowiny i pieczarek

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Zdrowa woda w Twoim domu Konkurs - Zdrowa woda w Twoim domu

    Picie wody prosto z kranu zazwyczaj budzi wiele obaw. Co zrobić, by się ich pozbyć? Wystarczy przefiltrować kranową wodę. Jeśli Ty także chcesz cieszyć się dostępem do zdrowej wody w swoim domu, weź udział w naszym konkursie! Do wygrania 10 zestawów do filtrowania wody Dafi!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Czy przygotowujesz już pierwsze przetwory?

 
 Czy przygotowujesz już pierwsze przetwory?

głosuj
 

Ostatnio komentowane