Tatar koperkowy

Wołowina « poprzedni | następny »
pacpaw - autor przepisu Tatar koperkowy offline

Platynowy Ekspert
Przepisy: 1428
  • Wyślij znajomemu
Zgłoś nadużycie 
zdjęcia: 1 z 4 Strzałka
Tatar koperkowy
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

tatar z mięsa wołowego z dodatkiem świeżego koperku


trudność: łatwe
czas:

Tatar koperkowy - SKŁADNIKI:

  • skrzydło wołowe 40 dag
  • koperek siekany 2 łyżki
  • oliwa 1 łyżeczka
  • sól do smaku
  • pieprz kolorowy świeżo zmielony do smaku
  • żółtko 1

Tatar koperkowy - PRZYGOTOWANIE:

Skrzydło wołowe mielę w maszynce do mięsa. Zmieloną wołowinę przyprawiam do smaku solą oraz świeżo zmielonym pieprzem. Dodaje posiekany koperek oraz oliwę. Wszystko dokładnie mieszam wyrabiając składniki z mięsem. Tak przygotowany tatar podaję z żółtkiem jajka. Smacznego.



Komentarze do Tatar koperkowy  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Wołowina
Wołowina z warzywami w sosie paprykowym Polędwica wołowa z warzywnymi frytkami i ogórkiem Wołowina z chutney i serem kozim, z kaszą jaglaną
Klops z mięsa wołowego i wieprzowego Burgery z guacamole i frytkami selerowymi Steki Kansas w pieprzu z masłem ziołowo czosnkowym
Zrazy wołowe na obiad Kafirowy gulasz wołowy Zawijańce wołowe w sosie grzybowym
Wołowe z warzywami Wołowe bitki z leśnym smaczkiem Pręga wołowa w sosie z czerwonego wina
Dziś moderatorami są
misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 
Konkursy
  • Konkurs - Wiosenne smaki Konkurs - Wiosenne smaki

    Przygotuj smaczne, kolorowe i lekkie wiosenne danie i wygraj kartę upominkową o wartości 50zł. Nagradzamy aż 10 osób! Konkurs uwzględnia przepisy publikowane na Waszych blogach. Zapraszamy do zapoznania się z zasadami konkursu.

1 2 3
 
 
 
Sonda
Kupując owoce i warzywa, zwracam uwagę na:

 
 Kupując owoce i warzywa, zwracam uwagę na:

głosuj
 
Ostatnio komentowane