Tatar koperkowy

Wołowina « poprzedni | następny »
pacpaw - Przepis na: Tatar koperkowy offline

Platynowy Ekspert
Przepisy: 1428
zdjęcia: 1 z 4 Strzałka
Tatar koperkowy
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

tatar z mięsa wołowego z dodatkiem świeżego koperku


trudność: łatwe
czas:

Tatar koperkowy - SKŁADNIKI:

  • skrzydło wołowe 40 dag
  • koperek siekany 2 łyżki
  • oliwa 1 łyżeczka
  • sól do smaku
  • pieprz kolorowy świeżo zmielony do smaku
  • żółtko 1

Tatar koperkowy - PRZYGOTOWANIE:

Skrzydło wołowe mielę w maszynce do mięsa. Zmieloną wołowinę przyprawiam do smaku solą oraz świeżo zmielonym pieprzem. Dodaje posiekany koperek oraz oliwę. Wszystko dokładnie mieszam wyrabiając składniki z mięsem. Tak przygotowany tatar podaję z żółtkiem jajka. Smacznego.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Tatar koperkowy  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Wołowina
Wołowina w winie i pieprzu  Sezonowe leczo z wołowiną Gulasz tatarski
Gołąbki wołowe z dodatkiem kardamonu  Rozbef wołowy w sosie chimichurri Pieczeń rzymska z jajkiem podpiekana w sosie pomid
Papryka faszerowana na ostro Wołowe zawijańce w pomidorach gotowane na parze  Kotlety mielone z suszonymi grzybami
Lasagne z kapustą pekińską i wołowiną Taco Bravo i inne Włoskie pulpety

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert online

 
 
 

Sonda

Twoja ulubiona odmiana śliwek to:

 
 Twoja ulubiona odmiana śliwek to:

głosuj
 

Ostatnio komentowane