Tatar koperkowy

Wołowina « poprzedni | następny »
pacpaw

Platynowy Ekspert
Przepisy: 1428
zdjęcia: 1 z 4
Tatar koperkowy
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

tatar z mięsa wołowego z dodatkiem świeżego koperku


trudność: łatwe
czas:

Tatar koperkowy - SKŁADNIKI:

  • skrzydło wołowe 40 dag
  • koperek siekany 2 łyżki
  • oliwa 1 łyżeczka
  • sól do smaku
  • pieprz kolorowy świeżo zmielony do smaku
  • żółtko 1

Tatar koperkowy - PRZYGOTOWANIE:

Skrzydło wołowe mielę w maszynce do mięsa. Zmieloną wołowinę przyprawiam do smaku solą oraz świeżo zmielonym pieprzem. Dodaje posiekany koperek oraz oliwę. Wszystko dokładnie mieszam wyrabiając składniki z mięsem. Tak przygotowany tatar podaję z żółtkiem jajka. Smacznego.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Tatar koperkowy  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Wołowina
Gulasz wołowy z warzywami Tatar wołowy z ogórkiem i cebulą Wieńcowy chleb z tatarem i szpinakiem
Mięso wołowe w sosie Wołowina w czerwonym winie z ziemniakami Pieczeń wołowa duszona
Gołąbki pieczone z kapustą kiszoną Wołowina w sosie chrzanowym Pizza z mięsem mielonym
Wołowe roladki z dynią w sosie pieczarkowym Wołowina z domową harissą "Kiszone" mielone

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs -  Soki marzeń z sokowirówką Philips Konkurs - Soki marzeń z sokowirówką Philips

    Owocowe i warzywne, słodkie i kwaśne, kolorowe i energetyzujące takie właśnie są soki wyciskane ze świeżych warzyw i owoców. Zapewniają zdrowie, piękny wygląd i wysoką odporność. Jakie są Wasze wymarzone kompozycje sokowe? Podzielcie się z nami swoimi pomysłami!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Sonda

Jaką zupę lubisz najbardziej?

 
 Jaką zupę lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane