Tatar koperkowy

Wołowina « poprzedni | następny »
pacpaw

Platynowy Ekspert
Przepisy: 1428
zdjęcia: 1 z 4
Tatar koperkowy
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

tatar z mięsa wołowego z dodatkiem świeżego koperku


trudność: łatwe
czas:

Tatar koperkowy - SKŁADNIKI:

  • skrzydło wołowe 40 dag
  • koperek siekany 2 łyżki
  • oliwa 1 łyżeczka
  • sól do smaku
  • pieprz kolorowy świeżo zmielony do smaku
  • żółtko 1

Tatar koperkowy - PRZYGOTOWANIE:

Skrzydło wołowe mielę w maszynce do mięsa. Zmieloną wołowinę przyprawiam do smaku solą oraz świeżo zmielonym pieprzem. Dodaje posiekany koperek oraz oliwę. Wszystko dokładnie mieszam wyrabiając składniki z mięsem. Tak przygotowany tatar podaję z żółtkiem jajka. Smacznego.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Tatar koperkowy  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Wołowina
Pieczeń wołowa z miodem Meksykańskie pulpeciki Na kanapki: pieczona wołowina
Pikantny gulasz wołowy Köttbullar - klopsiki szwedzkie a`la Igraszki Wołowina w sosie
Hamburgery Milczara Wołowina z pak choi  Karminadle wieprzowo-wołowe Eli
Paprykowe naleśniki z wołowym farszem Zraziki wołowe z papryką Steki wołowe z patelni grillowej

Redakcja Gotuje

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane