iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Tatar z łososia z czarnuszką

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Łososiowe kulki z czarnuszką

Tatar z łososia z czarnuszką

Składniki:

Tatar z łososia z czarnuszką

 

 

Sposób przygotowania:

Tatar z łososia z czarnuszką
Filet z łososia myjemy osuszamy odcinamy skórę i siekamy drobno ostrym dużym nożem. Następnie solimy i siekamy kolejny raz. Ogórka i cebulę obieramy i siekamy drobniutko. Z ogórka najpierw usuwamy pestki. łączymy warzywa z mięsem. Mieszamy dobrze. Dodajemy oliwy z oliwek i doprawiamy sola i pieprzem do smaku. Chłodzimy. Z zimnego mięsa formujemy kulki i obtaczamy je w czarnuszce. Chłodzimy i podajemy.