Strona główna Tatar z wędzonego pstrąga

Tatar z wędzonego pstrąga
Przepis pochodzi z książki kucharskiej:
Ksiązka kucharska - Dania z ryb bez ości

Pstrąg « poprzedni | następny »
iwa643 - autor przepisu Tatar z wędzonego pstrąga offline

Platynowy Ekspert
Przepisy: 4745
  • Wyślij znajomemu
Zgłoś nadużycie 
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Tatar z wędzonego pstrąga
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 3

Tatar z wędzonego pstrąga


trudność: łatwe
czas:

Tatar z wędzonego pstrąga - SKŁADNIKI:

  • 1 szt pstrąg wędzony,
  • 1/2 szt cebuli czerwonej
  • Pieprz kolorowy - MŁYNEK,
  • Sól morska- MŁYNEK,
  • cytryna,
  • oliwa
  • natka pietruszki

Tatar z wędzonego pstrąga - PRZYGOTOWANIE:

Wędzonego pstrąga dobrze obieramy usuwamy ości i wszystkie przeszkody . Siekamy dość drobno dużym ostrym nożem . Cebulę czerwoną obieramy z łupiny i siekamy dodajemy do pstrąga . Doprawiamy sola ,pieprzem świeżo mielonym kolorowym ,sokiem z cytryny ,posiekana natką i oliwą . Mieszamy dobrze .Chłodzimy i podajemy zimne z plasterkami cytryny



Komentarze do Tatar z wędzonego pstrąga  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Pstrąg
Pstrąg w cytrynie z folii Roladki z pstrąga tęczowego wędzonego na zimno Pasta z wędzonego pstrąga
Pstrąg nadziewany suszonymi pomidorami Pieczony pstrąg z bazyliowym pesto Czosnkowy pstrąg z pieczarkami
Pstrąg z patelni Pstrąg tęczowy z pieczarkami Pstrąg mielony  w galarecie
Pstrąg po grecku Pstrąg i puree z patata Smażony pstrąg z masłem czosnkowo-koperkowym
Dziś moderatorami są
zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert online

 
Konkursy
  • Konkurs - Wiosenne smaki Konkurs - Wiosenne smaki

    Przygotuj smaczne, kolorowe i lekkie wiosenne danie i wygraj kartę upominkową o wartości 50zł. Nagradzamy aż 10 osób! Konkurs uwzględnia przepisy publikowane na Waszych blogach. Zapraszamy do zapoznania się z zasadami konkursu.

1 2 3
 
 
 
Sonda
Kupując owoce i warzywa, zwracam uwagę na:

 
 Kupując owoce i warzywa, zwracam uwagę na:

głosuj
 
Ostatnio komentowane