Strona główna Tatar z wędzonego pstrąga

Tatar z wędzonego pstrąga
Przepis pochodzi z książki kucharskiej:
Ksiązka kucharska - Dania z ryb bez ości

Pstrąg « poprzedni | następny »
iwa643 - Przepis na: Tatar z wędzonego pstrąga offline

Platynowy Ekspert
Przepisy: 4790
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Tatar z wędzonego pstrąga
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 3

Tatar z wędzonego pstrąga


trudność: łatwe
czas:

Tatar z wędzonego pstrąga - SKŁADNIKI:

Tatar z wędzonego pstrąga - PRZYGOTOWANIE:

Wędzonego pstrąga dobrze obieramy usuwamy ości i wszystkie przeszkody . Siekamy dość drobno dużym ostrym nożem . Cebulę czerwoną obieramy z łupiny i siekamy dodajemy do pstrąga . Doprawiamy sola ,pieprzem świeżo mielonym kolorowym ,sokiem z cytryny ,posiekana natką i oliwą . Mieszamy dobrze .Chłodzimy i podajemy zimne z plasterkami cytryny


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Tatar z wędzonego pstrąga  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Pstrąg
Pstrąg łososiowy w sezamie z sałatką z ogórków Pstrąg łososiowy z warzywami Pikantny pstrąg smażony
Pikantny pstrąg smażony Pstrąg z cytryną, pomarańczą i zielonym pieprzem Grillowany pstrąg
Pstrąg zapiekany z ziołami Pstrąg  w folii pieczony Szparagi z grilla
Pstrąg tęczowy w koperkowej śmietanie Grillowany pstrąg Pstrąg łososiowy z jarmużem i soczewicą

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Twoja ulubiona odmiana śliwek to:

 
 Twoja ulubiona odmiana śliwek to:

głosuj
 

Ostatnio komentowane