Strona główna Tatar z wędzonego pstrąga

Tatar z wędzonego pstrąga
Przepis pochodzi z książki kucharskiej:
Ksiązka kucharska - Dania z ryb bez ości

Pstrąg « poprzedni | następny »
iwa643 - Przepis na: Tatar z wędzonego pstrąga offline

Platynowy Ekspert
Przepisy: 4813
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Tatar z wędzonego pstrąga
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 3

Tatar z wędzonego pstrąga


trudność: łatwe
czas:

Tatar z wędzonego pstrąga - SKŁADNIKI:

Tatar z wędzonego pstrąga - PRZYGOTOWANIE:

Wędzonego pstrąga dobrze obieramy usuwamy ości i wszystkie przeszkody . Siekamy dość drobno dużym ostrym nożem . Cebulę czerwoną obieramy z łupiny i siekamy dodajemy do pstrąga . Doprawiamy sola ,pieprzem świeżo mielonym kolorowym ,sokiem z cytryny ,posiekana natką i oliwą . Mieszamy dobrze .Chłodzimy i podajemy zimne z plasterkami cytryny


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Tatar z wędzonego pstrąga  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Pstrąg
Pstrąg łososiowy w marynacie musztardowo-sezamowej Pstrąg z grilla Pstrąg łososiowy w sezamie z sałatką z ogórków
Pstrąg łososiowy z warzywami Pikantny pstrąg smażony Pikantny pstrąg smażony
Pstrąg z cytryną, pomarańczą i zielonym pieprzem Grillowany pstrąg Pstrąg zapiekany z ziołami
Pstrąg  w folii pieczony Szparagi z grilla Pstrąg tęczowy w koperkowej śmietanie

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem! Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem!

    Kuchnia polska nie ma sobie równych. Rozgrzewający kapuśniak, pierogi czy tradycyjny schabowy to smaki, które kocha każdy Polak. Jakie jest Wasze spojrzenie na kuchnię polską? Pochwalcie się sprawdzonymi recepturami. Do wygrania zaproszenia do restauracji Folk Gospoda!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Z dyni najczęściej przyrządzam:

 
 Z dyni najczęściej przyrządzam:

głosuj
 

Ostatnio komentowane