iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5466]

Książka Kucharska: Ksiązka kucharska - Dania z ryb bez ości

Tatar z wędzonego pstrąga

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 5

Tatar z wędzonego pstrąga

Tatar z wędzonego pstrąga

Składniki:

Tatar z wędzonego pstrąga

Sposób przygotowania:

Tatar z wędzonego pstrąga
Wędzonego pstrąga dobrze obieramy usuwamy ości i wszystkie przeszkody . Siekamy dość drobno dużym ostrym nożem . Cebulę czerwoną obieramy z łupiny i siekamy dodajemy do pstrąga . Doprawiamy sola ,pieprzem świeżo mielonym kolorowym ,sokiem z cytryny ,posiekana natką i oliwą . Mieszamy dobrze .Chłodzimy i podajemy zimne z plasterkami cytryny

Zobacz film: Filetowanie ryb