Strona główna Tatar z wędzonego pstrąga

Tatar z wędzonego pstrąga
Przepis pochodzi z książki kucharskiej:
Ksiązka kucharska - Dania z ryb bez ości

Pstrąg « poprzedni | następny »
iwa643 - Przepis na: Tatar z wędzonego pstrąga offline

Platynowy Ekspert
Przepisy: 4830
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Tatar z wędzonego pstrąga
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 3

Tatar z wędzonego pstrąga


trudność: łatwe
czas:

Tatar z wędzonego pstrąga - SKŁADNIKI:

Tatar z wędzonego pstrąga - PRZYGOTOWANIE:

Wędzonego pstrąga dobrze obieramy usuwamy ości i wszystkie przeszkody . Siekamy dość drobno dużym ostrym nożem . Cebulę czerwoną obieramy z łupiny i siekamy dodajemy do pstrąga . Doprawiamy sola ,pieprzem świeżo mielonym kolorowym ,sokiem z cytryny ,posiekana natką i oliwą . Mieszamy dobrze .Chłodzimy i podajemy zimne z plasterkami cytryny


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Tatar z wędzonego pstrąga  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Pstrąg
Pstrąg pieczony na gałązkach świerkowych Jesienny pstrąg Jajka z farszem
Pstrąg teriyaki z sałatką z mango Pstrąg łososiowy w marynacie musztardowo-sezamowej Pstrąg z grilla
Pstrąg łososiowy w sezamie z sałatką z ogórków Pstrąg łososiowy z warzywami Pikantny pstrąg smażony
Pikantny pstrąg smażony Pstrąg z cytryną, pomarańczą i zielonym pieprzem Grillowany pstrąg

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert offline

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj
 

Ostatnio komentowane