Strona główna Tatar z wędzonego pstrąga

Tatar z wędzonego pstrąga
Przepis pochodzi z książki kucharskiej:
Ksiązka kucharska - Dania z ryb bez ości

Pstrąg « poprzedni | następny »
iwa643

Platynowy Ekspert
Przepisy: 4987
zdjęcia: 1 z 1
Tatar z wędzonego pstrąga
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 3

Tatar z wędzonego pstrąga


trudność: łatwe
czas:

Tatar z wędzonego pstrąga - SKŁADNIKI:

Tatar z wędzonego pstrąga - PRZYGOTOWANIE:

Wędzonego pstrąga dobrze obieramy usuwamy ości i wszystkie przeszkody . Siekamy dość drobno dużym ostrym nożem . Cebulę czerwoną obieramy z łupiny i siekamy dodajemy do pstrąga . Doprawiamy sola ,pieprzem świeżo mielonym kolorowym ,sokiem z cytryny ,posiekana natką i oliwą . Mieszamy dobrze .Chłodzimy i podajemy zimne z plasterkami cytryny


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Tatar z wędzonego pstrąga  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Pstrąg
Ptysie z wędzonym pstrągiem i pastą jajeczną Pstrąg duszony w porach Pstrąg pieczony z masłem czosnkowym
Pstrąg łososiowy zaplatany w cieście francuskim Pstrąg z masłem cytrynowym Pstrąg łososiowy z sosem kokosowym  i pak choi
Pstrąg łososiowy w marynacie winno-pomarańczowej Pstrąg w zalewie octowej Faszerowany pstrąg
Pstrąg w galarecie Pstrąg w galarecie Pstrąg łososiowy pieczony w migdałach

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w kolejnej edycji Konkursu Podróż kulinarna z Hortex! Przygotuj potrawę inspirowaną kuchnią śródziemnomorską (chorwacką, hiszpańską, portugalską) i wygraj Kitchen Aid w dowolnie wybranym kolorze lub inne atrakcyjne nagrody!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane