Treść została usunięta


Treść została wyłączona lub czeka na akceptację moderatora serwisu Gotujmy.pl.


Komentarze do Tort Napoleon (strona 1 z 1)  
Kicia18

Kicia18
offline

2012-11-14 10:23
Czy zdjęcie faktycznie przedstawia ten TORT ?????? Bo jeżeli tak, to ocena najwyżej 1 /chociaż jej nie wstawiam, jak na razie.../.
Skomentuj
Oceń:
0
kasperki2

kasperki2
offline

2012-11-14 10:45
Kicia18 napisał(a):

Czy zdjęcie faktycznie przedstawia ten TORT ?????? Bo jeżeli tak, to ocena najwyżej 1 /chociaż jej nie wstawiam, jak na razie.../.

Cóż zgadzam się z kicia 18
Tort pewnie jest dobry ale wygląda jakby się nie trzymał "kupy", tzn rozpadał się piętrami a do zdjęcia specjalie ułożony
Skomentuj
Oceń:
0
Kicia18

Kicia18
offline

2012-11-14 11:48
Hmmmmm...widzę, że jakiś ekspert od dekorowania tortów, postawił ocenę najwyższą. No cóż, tylko pogratulować !!!!
Skomentuj
Oceń:
0
kasperki2

kasperki2
offline

2012-11-14 12:08
Kicia18 napisał(a):

Hmmmmm...widzę, że jakiś ekspert od dekorowania tortów, postawił ocenę najwyższą. No cóż, tylko pogratulować !!!!

Cóż, tylko pogratulować ....a może sam wykonawca to zrobił ...
Skomentuj
Oceń:
0
Dorcia

Dorcia
offline

2012-11-14 12:15
Wyglada smakowicie....
Skomentuj
Oceń:
1
Pyza

Pyza
offline

2012-11-14 12:33
wygląda okropnie - jakieś grudy w kremie, nie chciałabym nawet próbować, ale to już kwestia gustu. W przepisie mnóstwo braków - jaka mąka i jaka śmietana do ciasta? jak duże placki upiec z ciasta? jak długo je piec i w jakiej temperaturze? wanilię wrzucić całą? ktoś może nie wiedzieć....W czym rozpuścić żelatynę? z jaką margaryną połączyć białka skoro nie ma jej w składnikach? co z tą galaretką? rozumiem, że jest opcjonalnie, ale co z nią zrobić, jak przygotować, nie wiadomo.... przepis do kosza
Skomentuj
Oceń:
0
Pyza

Pyza
offline

2012-11-16 09:32
za szczerą opinię beznadziejnego, pełnego niejasności przepisu, bez wystawiania oceny autorka zrewanżowała się 1 do moich rogali marcińskich - dziękuję :) poziom osoby jak widać odpowiada wyglądowi tortu na zdjęciu - dno.....
Skomentuj
Oceń:
0
kamix116

kamix116
offline

2012-11-16 09:52
Pyza uważasz się za wielką kucharkę czy co
Skomentuj
Oceń:
0
Pyza

Pyza
offline

2012-11-16 10:11
uważam się na pewno za lepszą kucharkę niż autorka tego przepisu powyżej. A do tego jestem uczciwa i napisałam swoje zdanie publicznie a nie oceniłam ukradkiem - jeśli nie podoba Jej się mój przepis albo widzi w nim błędy to czemu nie napisała tego? Czemu ukradkiem ocenia? bo robi to ze zwykłej zemsty co jest głupie, niskie i podłe
Skomentuj
Oceń:
2
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Ciasta i desery
Lniane ciasteczka Babeczki - muffiny serowe z rodzynkami Kruche pyszności
Jeżyny Eli pod jajeczną pianką Jesienne ciasto Cynamonowiec z porzeczkami
Ciasto śliwkowo-orzechowe Budyń o smaku dyni Ananasowa galaretka
Bananowa Ricotta z ananasem Pyszna karpatka Eli Pieczony ananas z kokosową kruszonką

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem! Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem!

    Kuchnia polska nie ma sobie równych. Rozgrzewający kapuśniak, pierogi czy tradycyjny schabowy to smaki, które kocha każdy Polak. Jakie jest Wasze spojrzenie na kuchnię polską? Pochwalcie się sprawdzonymi recepturami. Do wygrania zaproszenia do restauracji Folk Gospoda!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert online

 
 
 

Sonda

Z dyni najczęściej przyrządzam:

 
 Z dyni najczęściej przyrządzam:

głosuj
 

Ostatnio komentowane